Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Prelaunch... Eloszevezes...

2012.09.21. 15:53 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ez az az idoszak, ami csak egyetlenegyszer van minden halozat eleteben. Kritikus idoszak. Az uj lehetoseg hallatan omlenek be az emberek, hiszen ki ne szeretne ott lenni a "piramis" tetejen, fokent, ha egy fillerbe sem kerul? 

Am eppen ez, az "ingyen ebed" igerete a legnagobb nehezseg is az eloszevezes idoszakaban: nem lehet tudni, hogy kire mennyire lehet szamitani es azt sem, hogy valoban akar-e dolgozni vagy sem. Sokszor meg a szandekait sem.

Egy biztos, nem jo, a az elszervezes idoszaka honapokra elhuzodik. Ekkor meg nincs termek, sem kereset, az ajanlat csupan egy igeret, mindenfele bizonyitek nelkul. Mint halozatszervezonek, ebben az idoszkban egyetlen valodi es hihetetlenul ertekes termekunk van, az INFORMACIO.

Te hogy bansz az inormaciokkal az eloszervezes idoszakaban? Kinek mit mondasz vagy irsz es hogyan?

Korabbi es jelenlegi tapasztalataimat szeretnem osszefoglalni a kovetkezo videoban es kerdesekre is szivesen valaszolok. (A leggyszerubben a kommentek kozott kerdehetsz.)

Szólj hozzá!

Címkék: online mlm szponzoralas informacio Mlm Prelaunh eloszervezes

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr904793147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása