Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

"Nézze meg újra a 70 percest!"

2012.06.08. 22:33 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Excl.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr774574421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ctelkes 2012.06.08. 23:42:19

A Zeek, bár nem bonyolult annyira, mint első ránézésre látszik, de mivel több sikon fut a dolog és elég sok szám, adat stb. hangzik el, szerintem ezeket nagyon kevesen jegyzik meg és rakják össze a fejükben elsőre, de még 2.-ra se.(Gondolom ezért is van a már tagok számára egy másik webkonf. ahol ezekről lehet kérdezni, tanulni). De nem is az a cél, h mindent értsen és tudjon a jelölt rögtön, sokkal inkább, h "keltődjön fel" az érdeklődése. Lássa meg benne azt a lehetőséget, ami számára is megoldás lehet a jövőre nézve. És hogy mennyi "hülye kérdést" kap egy szponzor?? Ajjajj.. de végülis ez a szponzor munkája, hogy válaszolgasson, amiért elég jól is fizetnek. És ugye csak a fel nem tett kérdés a rossz kérdés. :) Én örülni szoktam, amig kérdez vki, mert addig van remény arra, h egyszer csak bekattan neki. Szerintem nagyon sokan eleinte felületesen nézik ("na má' megin mibe akarnak belerángatni'), aztán éppen a "hülye" kérdések kapcsán nyilik alkalom, h egy szép nagy picture-t rajzoljunk neki :)

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2012.06.09. 08:36:23

Egyetértek. Én is igy voltam, az első nézés után is Kata folyton azzal basztatott, h. nézzem már meg a videót. Azóta már még 2x néztem meg a 70 percest, de valahogy az élő webkonferenciákon jobban tudok figyelni.
süti beállítások módosítása