Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Vágatlan felvételek

2011.07.10. 11:46 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 

 

Sokféle műfaj születik az online videózásban, érzésem szerint a lehetőségeknek még csak a felszínét kapargatjuk. Hosszú út vezet nekem is addig, amíg "video journalist" leszek.

A vágatlan felvételek az élő közvetítés hangulatát adják és azokat jobbára a Zárt osztályon tartom, egy részüket (pl. ACN) jelszó mögött, hogy egyértelmű legyen: nem a nyilvánosságnak szólnak, hanem azoknak a barátaimnak, akiknek megengedem, - a jelszó átadásával - hogy megnézzék a videót. Freeland királya tud titkor tartani, ezt cirka 300 ügyfél tudná igazolni, ha nem lenne bizalmas maga az a tény is, hogy az illető a kliensem volt. Azért igyekszem majd "élő bizonyítékot" szerezni, 300-ból kell lenni 3-nak, aki névvel és arccal elmesélné, milyen volt dolgozni velem annakidején. Biztosan tudom, számon tartom, hogy van, akit az első ügyfeleim között tudhatok (1991) és azóta a helyén van, ugyanannál a cégnél ugyanabban az állásban, ahová 20 évvel ezelőtt kiközvetítettem. Remélem, meg tudom szólaltatni az illetőt!

Azon merengek, de jó is lenne (lett volna), ha akár csak 1 héten át videózom a fejvadász iroda mindennapjait!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr403054528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása