Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Helyből 20

2011.06.26. 14:54 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Drága Barátaim!

Közösségi módon tervezem a reklámbevételeink elérését is. Bárki, aki a nézőnk, ismeri és szereti a "termékünket", a minden este 8 órakor jelentkező friss műsort vagy mások a háttérben hallgatott "értelmes tévét". Mindegy, ha tudod, meg is tudod fogalmazni, hogy mit tartasz olyan érdekesnek nálam, hogy minden nap / gyakran / néha felnézel ide, akkor Te vagy az emberem. Te lehetsz az, aki ha akarsz, tudsz támogatókat is szerezni, és ha ez sikerül, akkor a hozzánk befolyt nettó összeg

20%-a a tiéd,

számla ellenében, természetesen.

Hogyan kell ezt csinálni? Nem tudom, de vannak - lesznek - akik tudják. A sikeresek módszereit, történetét pedig a blogon meg tudod nézni, olvasni vagy hallgatni.

Lesznek, remélem, néhányan, aki ráfekszenenek a "NetSzemle hirdetésszervezésnek", és köztük a legjobban szép, megérdemelt jövedelmet kapnak minden hónapban.

20% tehát a direkt értékesítési jutalék, és ehhez jön még 30% a hálózatszervezésért. A rendszerben 50%-os "marketing keretet" terveztem, vagyis minden bevételt megfelezek azokkal - azzal a csapattal - akinek annak a bevételnek az előállításában szerepe volt.

50% a termék - a műsor előállításának költsége - és 50% a marketing, vagyis a termék piacra vitele és értékesítése.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr433016101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása