Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A levelező listára írt levelem

2011.06.03. 07:15 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok!
Ma délután 4-kor indulunk Pécsre (családilag), holnap ott leszek, este 6-kor lesz az a bizonyos előadásom, a címe: "A szabadság illata". Szeretettel látok mindenkit, akinek a fejében ott motoszkál az "anyagi függetlenség" elérésnek gondolata vagy már dolgozik is rajta. Ne felejts el regisztrálni, ha jönni akarsz, és ha van pécsi ismerősöd, akit érdekelhet, nyugodtan küldd neki tovább a linkjét vagy akár ezt az egész levelet is.
Az előadás vágott anyagából egy olyan, kb. 10-15 perces videót szeretnék összehozni, amely megbízhatóan odacsalja az érdeklődőket a "Pizsamás vállalkozó" blogra, ahol sok mindent, többek között Wolf Gábor tudományát megtanulandó online marketing önképzőkört szervezek. Ez nem más, mint egy teljes, 7 fős tréning videóra rögzítve és feldolgozva, a résztvevők a meghívott tanár, WG költségeit közösen állják. Nemrég erről részletesen is írtam a Munkanaplóban, ha érdekel.
A heti válogatást péntek este szokta küldeni az automata, ha géphez jutok, továbbítom a listára!
A hét nagy felfedezése Páncsity Ferenc, akinek a történetét egybeszerkesztettem egy 16 perces filmmé, szerintem megéri a ráfordított időt, nagyon tanulságos. Részeket is fogok idézni belőle sokszor és a magam eszközeivel követni fogom PF pályafutását és a "Föld megmentése mikrobiológiával" programjának sorsát. Ő egy olyan ember, az ügye meg olyan ügy, amely számíthat a támogatásomra, és remélem egyre többen gondolkodnak hasonlóan vele kapcsolatban. Annyi biztos, hogy anyukámat a növényvédelmi alkalmazása már megnyerte, aki máris "beszervezte" néhány kertészkedő barátnőjét is.
Páncsity Ferenc tanulságos története 1. rész (12:59 perc)
Páncsity Ferenc tanulságos története 2. rész (3:41)
A frissen elkészült filmek továbbra is a NetSzemle Nyitott szerkesztőségébe kerülnek, mint egy videoblog egyes darabjai. Itt történik a "közösségi szerkesztés", amelynek lényege, hogy a konkrét műsorok, közvetítések, előadások összeállításánál a szerzők (én is) figyelembe vehetik az egyes építőkockák fogadtatását. (A "dokumentálás" módszereiben sok a mérhető elem, tulajdonképpen minden okos eszközt át lehet venni az online marketingből.)
Hogy mikor mi történik, azt a legjobban a Munkanaplóban tudod követni.
Megvan a NetSzemle szlogenje: Hiteles személyes tapasztalatok, vagy rövidebben "Hiteles tapasztalatok".
A héten még mindig csak készülget a NetSzemle stúdiója, felvételeket már készítek benne, de az élő adáshoz még várunk egy ketyerét Amerikából.
A fejleményekről beszámolok, ha nem történik semmi rendkívüli esemény, akkor egy hét múlva. Ha bármi kérdésed vagy javaslatod van,... tudod! :)
Üdv: Jóska
Ui.: Pécsről még nem lesz holnap élő közvetítés, ahogy szerettem volna, mert az amerikai ketyere még a magyar vámhivatalnál időzik és éppen tegnap küldtek egy papírköteget az UPS (papírt!!!), hogy én azt töltsem ki. Szégyen, hogy a XXI. század elején nem képesek egy online ügyintézési rendszer működtetésére, és ennek miértjei után, ha valakinek van kedve, jó lenne, ha utánamenne. Oknyomozó önkéntest keresek, kamerát adok, ha kell!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr382953350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása