Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

7 nap

2011.06.03. 07:36 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 

Hétfő, mint hitelesítés: Látogatottság, lájkolás, kommentek, kapcsolatok. Minden érdekes lehet, ami mérhető. Tervezés, elemzés, célok, időgazdálkodás. Márk?

Kedd, mint keddddvezmények: Akciók, azokat szereti a Nép. Csak ma!

Példa: Aki ma videón küld nekem egy felvételt a céljairól, és egy másikat arról, hogy miért olvassa a blogot, azaz 2 videóért cserébe készítek veled egy videós interjút a) vagy itt a stúdióban, b) vagy pedig távolsági technikákkal, ehhez csak az kell, hogy te magad fel tudd venni a beszélgetést, illetve saját magadat, midőn válaszolsz majd a kérdéseimre. Egy félóra figyelmet, gondolkodtató kérdéseket kínálok FREE, ha te megosztod velem a céljaidat és adsz egy visszajelzést a NetSzemle videóiról, illetve az online tévéről. Csak ma!

Szerda: A szolgálat napja

Példa: Ma senkinek semmit nem mondok a saját hülyeségeimről, ha kérdez, akkor röviden válaszolok. Ma figyelek és kérdezek, gyakorlom a hiteles kommunikáció "Figyelés" oldalát, amelyik nehezebb nekem, mint az "Önfeltárás" oldal. Vagyis a 2 oldal sokszor nincs egyensúlyban - többet pofázok, mint figyelek -, ezért ideje kipróbálnom, mi történik, ha megfordítom az arányt.

Csütörtök: Család

Marika, Marilla, Zsizsi. Valami program, amit nem én mondok meg. Apásnap.

Péntek: Pénz

Pénztréning 2.0 - Pénzbehajtás - Túlélés 2011 - A szabó család 2.0

Szombat:

Vasárnap:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr52953369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása