Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Oprah nyugdíjba ment

2011.05.27. 07:48 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Története tanulságos, kiemelkedő sikere elemzésre méltó.

1987-ben, amikor éppen egy csoport nővel beszélgetett a stúdióban, akik mind nemi erőszak áldozatai voltak, Oprah a nézők legnagyobb megrökönyödésére bevallotta, hogy gyermekkorában őt is molesztálták, ezzel minden olyan korlátot ledöntött, ami elválasztotta volna a közönségtől. Egy 2003-ban bemutatott epizódjával még az amerikai médiahatóságot is sikerült kiborítania, ugyanis délután négykor arrafelé nem szokás húsz percen át az anilingus (az ánusz nyelvvel-szájjal való kényeztetése) örömeit taglalni, Oprah viszont úgy beszélgetett a dologról, mint más a tyúkszeméről.

Ez a nyíltság, őszinteség az évek során állandó jellemzője maradt műsorának, Oprah a tévében vallott gyermekéről, akit még 14 évesen szült, arról, hogy megcsalta a férjét, megemlítette öngyilkossági kísérleteit, részletesen beszámolt a súlyával kapcsolatos problémáiról és fogyókúráiról, sőt, eltitkolt féltestvérét is a tévében mutatta be (ez volt a műsor történetének egyik legnézettebb epizódja).

Tovább a teljes cikkhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr862935870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása