Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A szabadság illata Pécsett, jövő pénteken

2011.05.26. 13:28 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Nem csütörtökön, hanem 2011. június 3-án, pénteken 18 órakor lesz "A szabadság illata" c. előadásom Pécsett (Free).

Ha eddig csak álmodoztál az anyagi biztonságról (vagy már arról is letettél) és képes vagy kitartóan dolgozni érte az általam megadott módszer szerint, akkor gyere, szeretettel látlak. Irj, és megadom a helyszínt! Figyelem! Ha tudsz videózni vagy hangot felvenni, rögzítsd az előadást, mert szükséged lehet rá!

Keresem azokat a pécsi embereket, akik a következő 3 évet rá kívánják szánni arra, hogy megtanulják, miképpen építsenek fel egy legalább havi 1 millió forintot hozó vállalkozást, méghozzá úgy, hogy a jövedelem passzív jövedelem legyen. (A havi 1 milliónál több is elérhető, ezt a "minimális repülési sebességre", azaz heti 20 órás munkával reálisan elérhető teljesítményre értettem, feltéve, ha valaki helyesen - a megadott módszer szerint - dolgozik.)

Részletek ezen a blogon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr682934027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása