Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A személyes tapasztalatok adatbankja

2011.04.29. 08:50 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ebben integrálom a korábbi években végzett kísérleteket, így pl. a halapenz.hu oldalt, a saját fejlesztésű "lájkverseny szervezőt", továbbá magát a videoblogozást, a közösségi szerkesztéssel együtt.

Ha a legfontosabb sepcialitását kell megneveznem annak, amit csinálok, és egyben a legáltalánosabban szeretném megfogalmazni, akkor úgy hangzik a küldetés mondat, hogy

egyszerű, ingyenes, könnyen kezelhető eszközökkel egy olyan dokumentációs rendszert építeni, amelyben szisztematikusan gyűjtjük, rendszerezzük, és elérhetővé tesszük az egyes élethelyzetekkel kapcsolatos személyes tapasztalatokat.

Személyes tapasztalatainkat értéknek tekintjük, amely értékekre hálózat építhető. Az építkezés alapelve, hogy számon tartjuk, ki mennyi értéket tett be, és mennyit vett ki az online rendszerből, ahol mindenki igyekszik betartani a hiteles személyes kommunikáció alapelveit.

Tudnivalók Freeland működéséről.

A pizsamás vállalkozó blogja (A "Ki mer gazdag lenni?+ folytatása)

Pénzt keresnél? Most ezt ajánlom!

Engedd, hogy jobban megismerjelek! Töltsd ki online kérdőíveinket!

Ha még nem tetted meg, iratkozz fel heti levelező listánkra, így nem maradsz le semmi fontos fejleményről és bizalmas információkat is találsz.

Szólj hozzá!

Címkék: mlm tapasztalatok pénzkereset telkes hiteles kérdezéstechnika kommunikacio freeland kérdőívek kmgl acn halapenz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr542863840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása