Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Dokumentátor* vagyok! Új kérdőív (Béta)

2011.04.08. 23:45 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 

Készítettem egy rövid kérdőívet azoknak, akiknek szintén a dokumentálás a mániájuk. Olyan bloggereket, videoblogozókat, internetes rádiót, tévét, bármimást nyomatókat keresek, akik úgy érzik, azonosulni tudnak a szlogennel:

A jövőnek dolgozunk!

Azaz nem több a cél, mint a puszta, professzionális dokumentálás, és ez elsősorban a hitelesség garantálását jelenti. Mivel az sem mindegy, hogy ki az, aki ír vagy beszél, a "dokumentátorok" minden esetben megjelelölnek legalább egy (de ajánlottam 2 vagy 3) referencia személyt, akit meg lehet kérdezni a munkájuktól. Egyébként minden munka természetesen magáért beszél.

A NetSzemle 2.0 egy közösségi szerkesztésű (webkettes) portál, benne egy, a hiteles személyes élettapasztalatok gyűjtésére összpontosító internetes tévécsatornával, és a dokumentálás módszereit gyűjtő "szakmai" tartalmakkal.

Ha dokumentátornak tartod magad, töltsd ki ezt a kérdőívet, 5 percet sem igénybe. Arra vagyok kíváncsi, te mit csinálsz, mit és hogyan dokumentálsz.

Kattints ide a kérdőívhez!

További kérdőívek itt!

*Dokumentátor az, aki annak tartja magát. Módszeresen dokumentál.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr222810979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása