Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Blogok fontossági sorrendje

2011.03.06. 19:33 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

1. Munkanapló (ez).

2. Youtube (Videoblogként is, az online tv szerkesztőségeként is működik.)

3. Freeland (Milyen az ideális társadalom nekem? Milyen lesz azon a szigeten az élet, amely majd megveszek, ha a NNNC (Néven Nem Nevezhető Cég) jutalákaiból ezt a valóságban is megtehetem?)

4. KMGL/PV - azaz "Ki mer gazdag lenni? / A pizsamás vállalkozó*

5. (BELSŐ1)

6. (BELSŐ2)

7. "A hetedik te magad légy!"

Feladat: Készítsd magadnak egy új startnapot, a valódi neveddel, szabványosan:

http://startnap.com/vezeteknek.keresztnev

Minta (itt lesz az enyém, de még nekem is el kell készíteni. Ha el nem felejtem, akkor kicserélem ezt a 2 sort, "Minta - Ez az én szabvány oldalam.)

Szabványok

*Jelenleg 8 szavazattal 50-50%-on áll a két lehetséges könyv cím versenye. Itt jegyzem meg, hogy a rendes (papír) könyv különlegessége lesz, hogy pontosan annyi példányban nyomtatom majd ki, amennyit megrendelnek belőle az emberek. Verzószáma lesz: (A pizsamás vállalkozó 1.0 az első), és úgy tervezem, hogy évente frissítem, vagy ahogy majd szükséges és gondolom, ahogy ezt a nagy márkák is teszik.

Szavazz, ha bele akarsz szólni, hogy mi legyen a könyv címe. Ezen a KMGL/PV blogon.

Egyébként meg tudom, hogy jobban rendet kéne tennem a blogok között és koncentrálnom egyetlen fő blogra. Ha ma kéne döntenem, akkor ez az eleve legnézetteb lenne, a Youtube-csatorna. Napi 1200 ember nézi a videókat. A kapcsolódó fejlesztés az online tv, amelyről mindjárt külön bejegyzést írok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr12716258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása