Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Szeretsz szerepelni?

2011.03.05. 06:08 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Szívesen szerepelnél a NetSzemle online tv-műsorában és Youtube-csatornáján?

Ha igennel válaszolsz, küldd el a fényképes önéletrajzodat erre a címre:

szeretnek.szerepelni@gmail.com

Ha ismersz valaki, akiről tudod, hogy szeret szerepelni, hívd fel a figyelmét erre a lehetőségre. Könnyen lehet, hogy örülni fog neki, kifejezetten, ha IMÁD szerepelni!

Most pedig ki fogom próbálni, hogy a fenti sorokra hogy reagál a levelező lista közönsége. Jelenleg 291-en vannak a listán, és ha még nem vagy rajta, itt tudsz feliratkozni rá. Minden szombat reggel küldök egy levelet az új tartalmakról és az online tévé műsoráról, amely szintén minden szombat reggelre friss. (Éjszaka szerkesztem össze a 1,5-2 órás műsort, amely aztán egész héten bármikor megnézhető.)

Ezen a héten elkészült a tartalmak fő oldala, a www.startnap.com/2011.

Ezekben a percekben éppen az online tévében Szepes Máriát hallgatom, szeretem, hogy nem csak jókat mond, hanem nagyon személyes és őszinte is. A műsorhoz ez a bevezető videóm.

Amúgy meg fő erőim a hálózatépítés témán, a szavazás alapján eldőlt a könyv végleges címe, "A pizsamás vállalkozó". Alcíme lehetne akár "100% online", de azért a téma miatt rá kell írnom, hogy ez a könyv a "Ki mer gazdag lenni?" folytatása. Naponta írom a blogot, Összeszedtem, amit találtam MLM-témában, nagyon erősen válogatva. (90% szemét, 10% tartalom az arány ezen a területen is.) A nagy nemzetközi mesterek közül Randy Gage és John Milton Fogg áll a legközelebb hozzám, bár a "nagyon nagyja" továbbra is Jim Rohn, akinek az életművének a feldolgozását Halimával folytatjuk. (Egy youtubos h.ép. barátom pedig szintén Jim Rohn fun, ő is feldolgoz anyagokat.)

JMF-ről személyes emlékeim is vannak, 1994-ben váltottunk először levelet, és akkor megengedte, hogy az alsó vonalamban használjam az anyagait. (Igaz, az általa szerkesztett - és később sajnos megszűnt - Upline Magazin "Life Time Előfizetőke" voltam, ami egyet jelent azzal, hogy egy valag pénz egyszeri befizetése ellenében élethosszig kapjuk - kaptuk volna - a folyóiratot. Nagyon szerettem azt az újságot.) A KMGL-blogon az utolsó bejegyzésben most éppen JMF beszél, azért tettem fel, mert én is "coachingnak" - önfejlesztő programnak - fogom fel a hálózatépítést. Az lesz sikeres, aki ki tudja magából hozni a legtöbbet. (Hozzáteszem: ezt képes meg is mutatni.) Tisztában vagyok azzal, hogy a hálózatépítés nem más, mint vezetőképzés, és mint olyan, valójában a leghatékonyabb eredményesség-méréssel (minőségbiztosítással) kombinált vezetőképzés. Sok más formát, megoldást, coaching-divatot és tréning-módszert láttam már életemben, de egyetlen forma sem veheti fel a versenyt azzal, amit a network marketing tud. Itt ugyanis közvetlenül, azonnal vagy megkésve, de törvényszerűen érkezik a visszajelzés a vezetői teljesítményünkről. JMF coachingja - és majd az enyém is, ha lesz - arról szól, hogy KIVÉ VÁLIK a munka során az ember. Vagy szerinted nem így van?

Visszatérve a szereplésre, ez egy kósza ötlet arra, hogy eleve azokat találjam meg, akik nem utálják, hanem izgalmasnak tartják, ha szerepelhetnének a tévében és az interneten. Ők azok az emberek, akik megnyilvánulni szeretnék, írnak a tévének és/vagy szereplőnek jelentkeznek a műsorokba. Sokan vannak, tudom. Ők célcsoport, hiszen a videoblogokból - a legjobbakból - műsort, igazi "reality show"-t lehet készíteni. Itt tehát a NetSzemle.hu célja az, hogy kicsit jobban divatba hozza a videoblogolást. Btw. szponzorokat, hirdetőket is keresek, ehhez pedig hirdetésszervezőket. Jelzem, élő online tévéadást is tudok már közvetíteni, úgy hogy valahol történi valami izgalmas, akkor a kérdés: Van ott valaki, aki felveszi videóra?

Na most ezt a bejegyzést egy az egyben kiküldöm a lev.listára, hiszen minden fontos benne van itt is, amit magamnak jegyzeteltem a munkanaplómba. (Ez a munkanapló adja  a legteljesebb képet arról, hogy tulajdonképpen mit csinálok.

A tájékozódást segítő további startnapok:

www.startnap.com/tartalom - ez olyasmi, mint a www.startnap.com/2011, lehet választani, kinek melyik jön be jobban, ha nem csinál saját startnapot.

www.startnap.com/freeland - a kis virtuális királyságom blogja, videói és egyéb linkjei

www.startnap.com/mlm - mindenki talál rajta hasznosat, aki hálózatépítéssel foglalkozik.

www.startnap.com/randygage - külön Randy Gage videó válogatás hálózatépítőknek.

www.startnap.com/filmek - A nekem tetsző filmeket szedtem össze itt.

Üdv mindenkinek, kellemes hétvégét!

Jóska

Ui.: Szepes Mária éppen azt mondja, hogy "ami mulandó, az nem igaz" - és hogy "nincs más kiút ebből az útvesztőből, mint befelé és felfelé". Igaza van, nem?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr622711766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 10:13:12

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása