Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Változik a blogok "munkamegosztása"

2009.06.28. 09:01 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Egy friss tapasztalat hatására újragondolom a blogok szereposztását, 2009. július 1-től péládul ez a blog nem egyszerűen munkanapló, hanem "nyilvános munkanapló" lesz a fejemben, vagyis minden olyan információ, amely nem szövetségesek elé való, nem jelenik meg itt. Könnyen lehet, hogy ez a változtatást itt végleges búcsút is jelent, amelynek az az oka, hogy nem tudom kényelmesen jelszó mögé helyezni az oldalt.

Egyet jelent ez (és a többi) változtatás azzal, hogy a teljes kommunikációs eszköztárat "élesítem". Most pl. azon agyalok, hogy azonosítsam az egyes blogok célcsoportjait és mindegyüknek legyen egy fő célja, sőt saját külön küldetésmondata (mission statements). A "nyilvános munkanapló" célja a kívülálló érdeklődők tájékoztatása. Azért nem lesz itt sok bejegyzés, mert nem ez az eszköze annak, hogy "a kivülállókat tájékoztassam" és egyébként is az energiáim döntő részét az "aktiv tagok" (mozgalomszervezők) támogatására szeretném fordítani, mert ott jobban megtérül a befektetett energia. Ennek a munkanaplónak az eddigi funkcióját a Referenciaszolgálat blogja veszi át, ott a bejegyzéseknek jelenleg 95%-csak a regisztrált tagok számára hozzáférhető.

A tegnapi találkozóról nem írok - nem tartozik a külvilágra és ezzel egy időre el is köszönök minden kedves hűsgéges vagy hűtlen olvasómtól.

:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr31213002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása