Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

BLP 1.0

2009.06.26. 17:10 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A Csapás Napja: bizalmas.

A Csapás helye: bizalmas.

Nem kell kétségbe esni, csak a bank lassitó programról (BLP) van szó, amikor egy kiszemelt bank működését 10 emberrel egy egész napra megbénitjuk annak érdekében, hogy eljuttathassuk az üzenetünket az aktuális célcsoportnak: tessék szives lenni csatlakozni az egyesülethez, ha alapok alapjaiba fektető kuncsaft volt valaki. Kb. 10.000 ilyen ember lehet, amelyből kb. 1000 tud a lehetőségről, amelyből X csatlakozott június 30-ig, ami kevés. vagy legalábbis jóval több lehetne és akkor kevesebb ügyvédi és egyéb költség jutna egy emberre.

Júliusban megcsinálom az elsőt, ha nem ér eredményt, akkor utána a másodikat, annyi emberrel, aki képes arra, hogy a kidolgozott egyszerű, egységes, fapados (költséget nem igénylő) módszerrel 10 ember vezetésével megbénitsa egy kiszemelt bank működését és ezzel a médián keresztükl felhivja a figyelmet arra, amit a KÖSZ éppen üzenni akar.

Ha visszalapozol az ingatlanalapos blogon egy-két hónapot, vagy beirod a keresőbe, hogy "preciziós sztrájk", akkor részletes leirást is találsz, ileltve több videón is elmondta már Tóth Balázs, hogy hogy megy ez.

Ha bármilyen kérdés vagy aggály van jöhet, egyidejűleg jelentem, hogy ezt a munkanaplót rövidesen jelszó mögé teszem, vagyis a továbbiakban szeretnm tudni, hogy kik olvasnak.

Egyébként erre most is kiváncsi vagyok, úgy hogy irj, ha vallani akarsz: ki vagy, és miért ovlasod ezt a blogot?

Szólj hozzá!

Címkék: blp

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr831210468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása