Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Nefelejcsem: Irni a radikális őszinteség és az ingatlanalapos mozgalomszervezés összefüggéseiről

2009.03.09. 00:42 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

"Létezhet-e hazugságmentes politika" címmel írtam cikket és fórumot is indítottam. Tanulságosak a bejegyzések, a cikk hozzászólásai főként az első 10-et érdemes megnézni, hogy fogadták a népek a cikket illetve a "lehetetlen" felvetést. Ezek összegzését kéne megtenném, egyszer... Nefelejcsem!!

Gyakori kérdés, hogy miért csinálom az IA-témát. Az egyik válasz, hogy szeretném kipróbálni a radikális őszinteség határát, meddig lehet "elmenni a blogon". Nem csoda, hogy annyira vigyorogtam, amikor megláttam Miklós blogjának a címét. :)

Ha ugyanis vitázom - mondjuk - az állam embereivel, ők mondanak valamit, én is valamit, akkor a Népnek, aki Isten adta, el kell döntenie, melyik felet tartja hitelesnek, azaz kinek higgyen. Ilyenkor a látens kérdés: Melyikünk az átláthatóbb?

Te olvastad már a PSZÁF elnökének vagy Felcsuti Péternek a blogját? Ha lenne, érdekelne, mit irtak (volna) bele 2008. november 7-én és az előtte való napokban... :)

Lásd még:

Referenciaszolgálat. (SF)

Hiteles Ember project. (MMKB)

Szólj hozzá!

Címkék: hep sf radikális őszinteség mmkb

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr50990481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása