Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Ingatlanalapos köszönő levél

2009.03.07. 07:49 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

(Balázs, Marcsi, Miklós, és a stábnak.)

Jó reggelt ezen a szép taggyűléses napon!

Itt lesznek a telefonos önkéntesek, ma ne felejtsük el felhivni rá a figyelmet és lesz net, azonnal be is lehet irni a vállalkozókat, mielőtt megbánják. (Marcsi - tudja a jelszót.)

Üdv:
Jóska

9,30-ra megyek, remélem végzek addig mindennel!

CC: Ferinek azért, hogy ha tud jöjjön el, mert kellene a segitség + a referenciaszolgálat miatt, amiről nektek (Miklós, Balázs, Marcsi) még majd mesélek és meg is hivlak Benneteket. A lényeg, hogy ez egy olyan (üzleti) klub a neten, ahová az ember csak azokat hivhatja meg valaki, akikért 100% felelősséget vállal, és ti ilyenek vagytok!

Köszönet az elmúlt hetek munkájáért, a mellékelt képpel (is), amelynek szövegét halál komolyan gondolom, pláne "válság" idején. :)

Eldőlt hogy folytatom a rádió műsort.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr32986695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyugdijas64 2009.03.08. 18:13:43

Köszönöm a köszönömöt, de azért az igazi és első köszönöm (amire tegnap a nagy zűrzavarban nem igazán került sor) Téged illet, aki már (még) károsult se vagy, és mégis ennyit melózol. Nem is állhatom meg, hogy meg ne kérdezzem: mit szól ehhez a pszichiátered? :)
Miklós

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2009.03.08. 23:14:05

A feleségem? Edzett már. Kb. azt, amit a tiéd. :)

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2009.03.08. 23:17:54

De most komolyan. Van olyan jogalap, amiért - ha "nyerünk" - az óradijainkat leszámlázhatnánk vagy valamilyen jogi alapon követelhetnénk a PSZÁF-tól /államtól) a miatt rénk kényszeritett munka ellenértékét? Gondolkodj óradijon:
- embereknek mennyi?
- bankosoknak/államnak mennyi? :)
süti beállítások módosítása