Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

2009 március 7.: Megalakult az egyesület

2009.03.07. 20:19 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 

Ma hivatalosan is megalakult az eddig csak online szervezett egyesület, bár januárban volt már egy (az első) személyes találkozó, amelyeb 5-en vettünk részt. A szombati alakuló ülésen kicsinek bizonyult a 100 fős terem, ezúton is köszönet mindenkinek, aki zúgolódás nélkül tűrte a kényelmetlenségeket.

Kb 130-an lehettünk, az elején, aztán inkább mindenkit arra biztattam, hogy menjen nyugodtan haza, nem késik le semmiről, ha később csatlakozik. Végül kb. 85-en (végleges adatok majd Mayától) alapították meg az egyesületet, 5 tagú elnökséget választottunk.

Amit érdemes feljegyzeni - bár mindenkinek más a fontos - hogy iszonyú beszélhetnékje volt mindenkinek, és nem csodálkoznék, ha sokan amiatt mentek volna haza egy kicsit csalódottan, mert nem tudták elmesélni a türténetüket. Indián (a profi kamerás) kb. 15 interjút készített, még nem láttam milyenek lettek. Teszek fel majd részleteket a netre.

85 db. könyv fogyott, ennyien használták ki, hogy aki jelen volt 1000 Ft-ért vehetett az egyébként károsultaknak 2000 ft-ba kerülő könyvből. Hétfőtől az interneten kapható lesz.

Egy csomó program elmaradt, mert elég nehézkesen ment ennyi emberrel a szavazgatás, és mivel legalább 15-en a jelenlévők közül még sosem jártak az internetes oldalunkon, az alapító papírt fel kellett olvasnia Balázsnak.

A lényeg, hogy immár hivatalosan létezünk, most már nem lehet azzal elhajtani bennünket, hogy gyertek vissza, ha már be vagytok jegyezve. (A bejegyzés, mint tudjuk, hosszabb idő is lehet, és még azt sem tudhatjuk, valamilyen ok miatt nem utasítja-e el a bíróság a bejegyzési kérelmünket. de találkoztunk, létezünk, és személyesen is beszéhettünk, most már sok névhez arcot is tudok küldeni. Némelyik embert nem ismertem meg a képe alapján.

Ennyit "gyorsjelentésként", majd a fontosabb részletekről külön bejegyzésben írok. Pl. arról, hogy miből gazdálkodik majd az egyesület, tagdíj, stb., ezeket a jegyzőkönyv is tartalmazza (Maya), és becsületesen dokumentálni fogom videón is. (Továbbra sem tudok jobbat, mint az internet, és ebből az következik, hogy az internetezők lehetnek - mint tájékozottak - a környezetükben a "sejtek" magvai. Na de ezt már végképp nem kezdem el most, mert nagyon belebonyolódnék. :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyesület kösz szövetsége banki károsultak önvédelmi 2009 marcius 7

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr88988040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása