Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Ez egy el nem küldött levél Fiala Jánosnak

2009.02.23. 09:14 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Szia János!

Még nincs teljesen készen, de a héten befejezem és március 7-re meg is jelenik a "Vizsgázik az ország - Megbukik?" c. könyvem, amely az ingatlanalapos rémdráma első szakaszának történéseit hivatott dokumentálni, egyben "mozgalom szervezési eszköz" is annak érdekében, hogy minél többet össze tudjak gyűjtani a 100.000 károsult közül.

Rövid lesz, kb. 80 oldalas, hogy sokan elolvassák és ne csak azok, akik konkrétan érintettek ebben az ügyben, hanem mindenki, ki érdeklődik a közügyek és Magyarország, azon belül pedig a pénzügyi rendszer és a mgyar média jelenlegi állapotának "látlelete" iránt.

A kérdésem, van-e kedved bevezetőt, ajánlást, vagy kritikát irni a könyvhöz? Azért is, mert nagyon érdekel a véleményed és szeretném, ha segitenél a könyv megjelenése után annak népszerűsitésében.

"Kóstolónak" küldök egy rövid részletet, remélem ennek alapján el tudod dönteni, hogy mit válaszolj! (Természetesen elküldöm az egész kéziratot, ha vállalod a bevezetőt (vagy bármit), de addig nem szerettem volna az idődet rabolni vele.)

Barátsággal
Jóska

Miért nem küldtem el? Mert számtalan levelemre nem válaszolt, "nem érdemli meg". Tettem még egy egy próbát, az imént felhívtam a műsorában és azt kérdeztem tőle, ha találkozott volna Gyurcsány Ferenccel, mit mondott volna neki. Nem figyelt igazán a kérdésemre, adott egy hosszas és zavaros választ, amely nem a kérdésre válaszolt, majd megszakította a vonalat. Sebaj, jobb is lesz, ha a levelet átfogalmazom és felkérek valaki olyan "neves ebert", akinek adok a véleményére.

Ide tartozik még, by side, hogy tegnapelőtt Székesfehérváron az Alexandra könyvesboltban vettem egy jó adag könyvet. Fiala Péklapátjába beleolvastam, de 3-4 oldal elolvasáa után úgy döntöttem, nem adok időt a könyvnek, legalábbis most semmiképpen. (Nem tetszett, amit olvastam, de ebben lehet hogy benne van az ingatlanalaposok ügyével kapcsolatban tanúsított közömbössége is, amit azért sajnálok, mert ha érdekelné a téma Fiala alkalmas lenne arra, hogy segítsen a történtek kiderítésében.)

Szólj hozzá!

Címkék: fiala ingatlanalapok

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr69959988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása