Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Bálintot megkértem...

2009.02.23. 12:21 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

a blogok és a netszemle.hu oldal anyagaiból irjon a könyv végére 2-3 oldalt, amely bemutatja  anetszemle.hu portál és a rádió műsort. A cél az, hogy a könyv olvasói kö9zül minél többen keressék fel a netszemle.hu oldalait és ottmkaphassanak további információkat az eseményekről.

Hátha pont az ingatlanalapok károsultjai közül éppen most, a tájékozódás kedvéért legalább olvasói szinten kapcsolódjanak a mozgalomhoz és akár 85 évesen is követni tudják az eseményeket. Idézem a valós levelet:

 Tisztelt  Dr. Telkes Úr!
Tekintettel arra, hogy nekem nincs internetezési lehetőségem (nem is értek hozzá) ezért kérem, hogy szíveskedjék közölni egy posta címet vagy telefonszámot, ahol a banki károsultak szavazásra jelentkezhetnek.
Én magam érintett vagyok.
Válaszát rokonom  jelen e-mail címére várom
Előre is köszönöm: (teljes név)

A NetSzemle.hu forgalmát szeretném növelni, hogy ne a süket csönbe rádiózzunk szerdán esténként. Maya javaslatára megcserélem a sorrendet, és 21 órakor az ingatlanalapok témájával kezdünk, részint hogy az idősebbek se aladjanak el, mire sorra kerül a műsor, részben mert a bankokkal kapcsolatos elégedetlenség most nagyon benne van levegőben.

Nem tudom, nem kellene-e az egész RádióQ-t a válsággal kapcsolatos nonsztop kommunikációra kihegyezni?

Szólj hozzá!

Címkék: radioq

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr45960410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása