Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Japántapasz.hu és Ederu.hu oldalra fordításként!

2009.02.22. 23:17 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 

Működnek-e a méregtelenítő talptapaszok? A tudomány szerint igen!

Vajon tényleg működnek a méregtelenítő talptapaszok? Sokan felteszik ezt a kérdést. Nem ítélem el őket azért, hogy szkeptikusok – ahogy régebben én is az voltam.

Nagyon jó dolog az, ha az ember nem hisz el mindent, és vannak kérdései. Olyan világban élünk, ahol az elővigyázatlan fogyasztó szabad préda.

Van-e tehát bizonyíték is arra, hogy a talptapasz működik? Határozottan állíthatom, hogy igen!

  • A látható bizonyíték a tapasz használata után meggyőző. Ha folyamatosan használjuk pár napig, a pozitív változások is szembetűnők.
  • Az SRC Analytical Lab, egy elismert környezetvédelmi laboratórium, több talptapasz-mintát is elemzett. Eredményeik szerint a tapaszok magukba szívják az arzént, higanyt, nikkelt és még sok más anyagot.
  • Biorezonancia-mérő készülék segítségével vizsgáltak meg többféle tapaszt is. A vizsgálat a következőket mutatta ki a használt tapaszokban: alumínium, arzén, azbeszt, benzol, kadmium, réz, FCF és DAB festék, izopropil-alkohol, ólom, metilalkohol, higany, nikkel, Sudan Black festék, tallium, műanyag melléktermékek.
  • Az emberi haj tudományos vizsgálata a tapasz használata előtt és után különböző toxinmennyiséget mutatott ki.
  • Japán kutatók termográfiai vizsgálatai kimutatták, hogy a tapasz képes gyorsítani a keringést, és így a szervezet méregtelenítését is.
  • Egy kísérletben felfedezték, hogy a talptapaszok növelik az alfa-agyhullámok jelenlétét. Ezek a hullámok a gyógyulási és pihenési folyamatokban játszanak szerepet.

Egy dolgot azonban mindenképpen szem előtt kell tartani. Óvakodj az olcsó, hamisított talptapaszoktól!

A hamis tapaszok általában rosszabb minőségű, esetleg egyenesen mérgező anyagokat tartalmaznak. Ez a legfontosabb oka annak, hogy sok ember nem ér el kielégítő eredményeket a méregtelenítő talptapasz használatával.

De ha kipróbált és bevizsgált terméket használunk, az eredmények fantasztikusak. A legjobb minőségű talptapaszok folyamatosan kiemelkedő eredményeket biztosítanak.

Forrás. Fordította Halima.

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: japántapasz

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr85959562

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: war robots gra za darmo 2018.01.26. 01:37:10

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása