Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A segitségeteket szeretném kérni!

2009.02.20. 12:45 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok


Most hétvégére elutazom és dolgozom a könyvön, amelybe fűszerként szeretném idézni a legérdekesebb ingatlanalap fórumos bejegyzéseket és blogok mellé tett hozzászólásokat. vagyis ha valaki - pl.mert új - visszaolvassa ennek a fórumnak a korábbi beejgyzéseit, kérem másolja ki egy külön feli-e és küldje el nekem azokat, amelyeket szerinte érdemes lenne betenni a könyvbe.
(Marcsi mág végzett egy remek kigyűjtést, de több szem többet lát, és nagyon kevés helyem van,  a legtöbb szavaztot kapott "beszólásokat" szeretném betenni.


Itt egy összefoglaló a könyvről, ha még nem láttad:

Előre is köszönöm a segitséget, természetesen 1 db FREE könyvvel, ahogy illik, ki is fogom fejezni a hálámat a ráforditott idődért és a szerkesztői segedelmedért. Amikor válogatsz a könyv céljára gondolj:

ezt fogják azoknak a kezükbe adni a tagjaink, akik - pl. idős koruk miatt - nem használnak internetet és természtesen - remélem - alapanyag lesz újságirók számára is.

Szólj hozzá!

Címkék: web2 fórum könyv ingatlanalapok segitség kérés

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr4954690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása