Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Ma: NetSzemle.hu szerkesztőségi megbeszélés

2009.02.07. 09:32 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Vázlat a vitaindítóhoz:

1. A cél: közösségi szerkesztéssel dokumentálni, mi történik velünk.

Mission statement?

2.Eszközök: ingyenesek, könnyűek, komplexek (Joomla?)(M)

Megtanulod? Napi 30 perc gyakorlás ajánlott, ha kell segítek benne. De arra készülj, neked is oktatnod kell majd a hozzád kapcsolódóknak. Ning-oldalak.

3. A tapasztalatok ereje - hiteles személyes kommunikáció. Nem véleményeket, hanem hiteles tapasztalatokat keresek. Kapcsolódó programok: HEP, Referenciaszolgálat.

4. Kérdések. Riporteri tudományok. (Fiala János, Vitray Tamás, Márványi Péter, Kepes András - meghivom vagy felhivom őket a műsorban).

5. Blogger attütüd -- NetSzemle.hu a bloggerek és civil újságirók Paradicsoma. Célcsoport! Kb. 100.000 ember blogol Mo-on (becslés). Fejlesztés. (M)

"Megmondó blog". Szabvány tapasztalati (konszenzuális) értékelés: T/F/L. Clipmarks!

6. Önfejlesztés: napi 30 perc. Technikai vagy pszichológiai. Mi a személyes célkitűzésed? (Levél a jövőből gyakorlat - Blogba.) Blog.

7. A személyesség, a nyitottság, a titkok kérdése. Alapelveim. Átlátható működés, kötelező munkanapló és startnap.com használat.

8. Egységesség: szabványok. Célja, hogy kifelé egységes legyen, könnyen eligazodjunk egymás oldalain és hogy akár virusmarketing gyanánt terjedjen, kereső marketing szempontok. Probléma: ami ingyen van, annak nincs értéke. A tapasztalatok és a mintaadás hitelesiti. Megoldás: VIP-tagság havi 500 Ft-ért (SMS): viszajelzések, statisztikák. (M) Tervezett fejlesztés a VIP-tagság, ha már sokan leszünk.

9. Referencia-személyek felkutatása, kiválasztása és lehetőség szerint a bevonása (interjú a rádióban, blog, stb.)

9.1 Hálózatszervezés! Értékelés.

10. Nemzetközi tapasztalatok és nemzetközi kapcsolatok. Halima. Napi 1 blog bejegyzés (átlagban).

11. Érdekeltség és elismerés. Szponzorálja a Japántapasz. Hangsúlyos új termék: Jiaogulan. Probléma: fogyasztóvédelem, placebo vád, csak azt mondhatom, amit tudományos bizonyitékokkal alá tudok támasztani. Média-táma, akkor vetem be, amikor akarom, vagy ha valami támadás ér. Noni eset tapasztalatai! Korrupció a médiában.

12. Kiemelt program: ingatlanalapok károsultjainak média programja. Szakmai vezető: Hajdú Miklós.

13. Kinek mi a feladata? (Körkérdés)

Kapcsolódó:

Szerkesztőség

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ma szerkesztőség netszemle.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr48927984

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: big data training london 2019.04.26. 17:44:12

„Békebeli” jótanácsok - àlabeck

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása