Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Mit szeretsz jobban, beszélni vagy írni?

2008.04.08. 09:59 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok



A feltételezésem az, hogy beszélni. Irni sokaknak nehezebb, pláne ha az cikknek készül vagy más módon a nyilvánosságnak. Sok szempontból kényelmetlen, "veszélyesebb", nem megyek most részletekbe.

Beszélni szinte mindenki szeret, de aki nem, és azt mondja, hogy jobban szeret hallgatni, az is jó. Beszélgetni mindenki szeret.

Figyelem magam, hogy pásztázva az internetet, mi az, amire figyelek. Észrevettem például, hogy minden cikk végén (vagy elején) megnézem ki írta, számon tartok vagy 20-30 szerzőt, blogot, rovatot, aminek RSS-sel figyelem a frissülését.

Folytatom, ha látom, mit válaszoltok a kérdésre, mindenesetre, ha a feltevésem igaz, akkor az új online technikákkal már az is "érvényesülhet", aki nem szeret írni. Még az is, aki egyáltalán nem szeret szerepelni. Az internet ugyanis, úgy ahogy van, szerkesztésre vár, és minél inkább növekszik, annál inkább.

Szólj hozzá!

Címkék: blog video civil szerkesztés újságírás irni beszélni

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr97416447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása