Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Érzelmek és betegségek

2008.04.04. 14:59 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ma a tervezettnél jóval hosszabb ideig beszélgettem videóra Bajnai Röbertóval, aki szemmel láthatólag elkötelezte magát az un. új germán medicina népszerűsítésének. Bár tudom, hogy az internetes nézhetőség érdekében darabolnom kell a beszélgetést, legszívesebben egyben is közzétenném. Remélem, hogy sokaknak segít ő is, meg a módszere is, - illetve már nem csak az övé, hanem egy elég gyorsan növekvő "öngyógyító mozgalomé".

Sok mindent tervezünk is, esettanulmányokat, bizonyítékokat, és ha minden jól megy, akkor orvosi beszámolókat is gyűjtünk majd együtt.

Részleketet főként az öngyógyításról szóló blogba teszem majd fel, amint elvégeztem a vágásukat.

Szólj hozzá!

Címkék: érzelmek konfliktusok új germán medicina bajnai roberto

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr89411152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása