Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A blogTV hírei

2008.03.31. 13:59 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Mindennapi takarékosságról indul tanfolyam Budapesten. Itt egy rövid rádió interjú róla.

Újabb videók kerültek fel a www.hitelesember.hu oldalra, kezdődik a szoftver fejlesztése.

Napokon belül elindul a Referenciaszolgalat.hu (az oldal még nem elérhető). Ez egy meghívásos, zárt üzleti klub lesz, ahol minden tagért 2 másik vállalja a felelősséget.

Ma este Zenit TV Béky Lászlóval, akinek nincs alkalma megnézni élőben, annak majd felteszem az érdekesebb részeket a következő napokban. Fő témának az öngyógyítást, fő célnak az internetes oldalakra való meghívást, azaz a Japántapasz Magazin "reklámozását" és a terméktapasztalatok, gyógyulási történetek gyűjtésére való buzdítást tekintem. Ehhez ebben a nézői csoportban - visszafelé következtetve a tréningek megjelentek érdeklődéséből - az internet-használatot is népszerűsíteni kell.

A jövő hétre talán utolérem magamat, és ha megvágtam, jöhetnek Urbán Vali nyersételes receptjei.

Pénteken beszélgetek Bajnai Robertoval, aki arról nevezetes, hogy profi módon kézbevette az "Új germán medicinia" elnevezésű valamit, és remélem, hogy az interjú részleteiből készült kérdések és válaszok sokaknak segítenek abban, hogy megértsék, miért lettek betegek, és képesek legyenek a kezükbe venni az egészségüket. Itt egy viszonylag rövid (22 oldalas) összefoglaló a türelmetleneknek.

Szólj hozzá!

Címkék: video interjú ember roberto bajnai hiteles takarékosság hep

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr48404553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása