Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Web2 - 1. rész

2008.03.17. 12:32 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az index.hu legutóbbi felméréseiből is kiderült, hogy a felhasználók jelentős részének leginkább azokat a lehetőségeket használja ki a hálóból, ahol ő maga már nem csak puszta használója az internet elérésnek, de aktív tartalomszolgáltatója is. Legyen szó a konkrét megosztásról, vagy a blogok írásáról és kommenteléséről, az emberek megszűntek puszta végpontjává válni a világméretű hálózat adta lehetőségeknek.

A "webkettes" azt jelenti, hogy a felhasználók maguk teszik össze a tartalmat. Az iwiw, a mywip, és a többi ismerőskereső oldal - leginkább erre hazsnáljuk őket - ma már a mindennapi életünk része, de gyorsan terjednek a videomegosztó oldalak is.
A héten a "Wikinomia - Hogyan változtat meg mindent a tömeges együttműködés?" és "A tömegek bölcsessége" című könyveket olvastam. Ezzel folytatom holnap.

Addig itt egy szép kis gyűjtemény a magyar webkettesekről! Ha valamelyikkel van valami érdekes (jó) tapasztalatod, ird meg, mert igy azt sem tudja eldönteni az ember, hogy melyiket próbálja ki.

Szólj hozzá!

Címkék: web2

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr97384404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása