Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Posta Imre és más érdekes emberek

2011.05.28. 01:56 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ciró,

keresd meg Imrét, a blogján keresztül menni fog, és kérdezd meg, milyen (lehetőleg vonalas) telefonon tudnám felhívni. Emellett hívd meg a nevemben egy interjúra, szeretném folytatni az a beszélgetést, amit 2 éve a rádióban elkezdtünk. Itt egy kis részlet belőle:

"Mindannyian áldozatok vagyunk!" - Ha veled barátkozom, engem is le fognak hallgatni?

Egy órás beszélgetést (vagy hosszabbat) tervezek vele, méghozzá - ha Gyuri összehozza - élőben, így valamelyik este 8-kor kerülne erre sor. A műsorban a nézők is kérdezhetnek, szavazhatnak, úgy hogy előre ki is lehet találnia valami kérdést, amivel kapcsolatban érdekli a drága nézők véleménye.

Imre egy jó példa arra, hogy milyen emberek érdekelnek. Nem baj, ha nem egyszerűek, de legyen "egy ügyűek", képviseljenek valamit, amit hitelesen képviselnek, és én vevő vagyok a sztorijukra. És szerint az nézők is. Igaz, Néző?

Igaz!

Nem igaz!

Na ugye! :)

Egyébként, ha lenne egy ACN-es videotelefonja, akkor telefonon is nyilatkozhatna időnként, de ha beleszeret a műfajba, amivel most megkínálom, akkor bőven elég egy Flip vagy egy IPhone és mindent tud csinálni, ami fontos a "personal branding" szempontjából: 1. Személyes sztori, 2. Célok, küldetés, 3. Hitelesség.

Hozzáteszem: az értékelésemben nincs benne (!) hogy tartalmilag egyetértenék azzal, amit Imre képvisel, vagy buzdít. De ugye az nem baj, ha a műsorban egy kicsit vitatkozni fogunk?

Van, amiben biztosan közösek vagyunk: mind a kettőnket izgat a saját magyarságunk, és a magyarság küldetése. Úgy hogy a fő kérdésem már meg is van: Hogy fogalmazná meg az ország küldetés mondatát? Alkérdés: és a sajátjáét?

Ha kérdezni akarsz valamit Posta Imrétől, itt az alkalom, bár ezt egyszerűbben és közvetlenül is megteheted, ha felkeresed a honlapját, és az ottani cikkeivel kapcsolatban kérdezgeted. Ha videón kérdezel, akkor duplán lájkollak, ami meg nagyon jó dolog, ahogy erről részletesen a pécsi előadásban is beszélni fogok. Itt a vázlata, ha nagyon furdalna a kíváncsiság vagy szeretnél belebeszélni a tartalmába!

Do not forget: NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Kiemelt műsorok:

Hétfő: Dr. Telkes József: A pizsamás vállalkozó

Kedd:

Szerda: Polidráma - Politikai pszichodráma, vezeti Kovács Győző

Csütörtök:

Péntek: Polidráma 20 perces szerkesztett változat megjelenése (12.00-kor) - Ha érdekel a részvétel, emailen vagy facebookon jelezd!

Szombat: Heti összefoglaló a levelező listán.

Ez van, ezt lehet elmesélni, van sok ötlet, de még alig konkrétum.

Irj egy névlistát a naplódba azokról, akikkel szívesen készítenél interjút!

Más érdekes embereket is keresek, jöhetnek kommentben az ötletek és javaslatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr852937923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása