Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat tisztázás Tündével

2009.06.17. 09:52 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Folytatom a pénzbehajtás projectet, legalábbis igyekszem szóbahozni az adósságot az adósokkal.

Tündével együtt dolgoztunk a Sunriderben és az akkor épülő házához kért és kapott kölcsönt. Aztán céget váltottunk, jött a zűrös Morinda-korszak, amelynek az elején a "túléléshez" további kölcsönt kapott (mőás hálózati vezetőkkel együtt Tünde). Nem adta meg, a hosszú évek alatt kisérletet sem tett erre, sőt!

Csodálatos az emberi elme!

Levezeti, hogy nekem kellene elgondolkodnom azon, hogy mennyi kárt okoztam az embereknek és majd hogy nem azt állitja, hogy én tartozom neki.

Utolsó levelében még meg is fenyeget, és a személyiségi jogaira hivatkozik, stb.

Szép esettanulmány a kognitiv disszonancia működésére, kár, hogy nyilván nem vállalná el, hogy az ügyet - esetleg egy mediátorral - az élő műsorban tisztázzuk. Igy viszont tagja a "feketelistának", azaz azon emberek listájának, akik becsaptak, és ezek az emberek nem lehetnek tagjai a Referenciaszolgálatnak még akkor sem, ha másvalaki megbizna bennünk. A barátom barátjaira is ez vonatkozik, vagyis közösen jobban is tudunk vigyázni egymásra.

Te meghivnád a referenciaszolgálatba a mostani főnöködet (ha van ilyen)?

Visszatérve Tündére, miután befejeztem ezt a posztot, ezt az emailt küldtem neki:

Itt irtam rólad most a munkanaplómba:
www.munkanaplo.blog.hu
Ha gondolod, ird oda hozzászólásként a véleményedet, illetve szivesen látlak a rádió műsoromban, hogy a nyilvánosság előtt kezdjük el "tisztázni a kapcsolatunkat": Vállalod?
Jóska

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr301190393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása