Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Levél (46) a kérdezéstechnika tréning váró listára

2009.04.18. 07:11 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Azok közé tartozol, akik - könnyen lehet, hogy már több hónappal ezelőtt - érdeklődtél Kérdezéstechnika tréningem iránt. A hosszabb ideje várakozók elnézését kérem, nem mentegetőzöm, a lényeg, hogy végre sikerült felszabadítanom egy kis időt egy újabb (van vagy a 30.) tréningre.

Hogy ne unjam meg, minden tréningem más. Ez a most következő azoknak való, akiket nem zavar a videózás, ellenkezőleg, szivesen szereplnek (vagy szerepelnének) a tévében, amire nem tudom, egyszer sor kerül-e, de akik eljönnek, azok biztosan fent lesznek az interneten, videón.

Szeretnék ugyanis egy videós tananyagot késziteni a tréning előadásai alapján és egy kis kóstolót adni a gyakorlatokból is. (Kb. egyharmad elmélet, kétharmad gyakorlat.) Sőt, azt is szeretném, ha a korábbi tanfolyamot végzettek közül lennének páran, akik maguk is szívesen továbbadnák a tréninget a saját köreikben. A célom természetesen az, hogy a hiteles kommunikáció elméleti ismeretei, de főleg gyakorlati tudnivalói minél több olyan emberhez jutnának el, akik sokat és gyakran nehéz helyzetekben kommunikálnak: vezetők, tanárok, orvosok, ügyvédek, politikusok, újságirók, stb. Természetesen az üzletkötők, hálózatszervezők, de még az internetes marketing rendszerek tervezői is sokat kaphatnak, ha átmegy a napi gyakorlatba az, amit hiteles személyes kommunikációnak nevezünk. (Nem magyarázom a fogalmakat, megtalálod az interneten.)

Itt lesz a helye a kész videós tanfolyamnak: www.vimeo.com/telkes

Összefoglalva: ha nem zavar a videózás, akkor iratkozz fel erre a listára, a jövő héten mondom a további tudnivalókat. Előzetesen annyit, hogy 1 napos tanfolyamról van szó, kis csoportban (7-13 személy), és a költsége 27.500 Ft + Áfa személyenként, amely tartalmazza a tanfolyam diját és egy közösen elfogyasztott könnyű ebéd költségeit.

Iratkozz fel, ha további információkat szeretnél, döntened nem most kell. Ha kérdésed lenne, irj emailt (telkes@gmail.com)

Ja! A legfontosabb: a tervezett időpont: 2009 május 9., 9.30-16.30 (Szombat), Budapesten.

Üdvözlettel:
Dr Telkes József
www.telkes.net

Fő projectem jelenleg: www.netszemle.hu

Újdonságok a NetSzemle.hu oldalain.

1 komment

Címkék: kérdezéstechnika

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr581072106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.07.12. 17:37:40

Szia Telkes! - ha úgy adódik, nézz rá a blogomra - ha hozzászólsz, megtisztelsz!
süti beállítások módosítása