Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Csalódtam a HirTV-ben!

2009.01.16. 17:05 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

A mai műsorban a PSZÁF sajtófőnöke és a BAMOSZ képviselője elmagyarázta nekünk, hogy miért volt minden überfasza, amit csináltak. Megszólalt-e befektető?

Nem.

Annak ellenére, hogy a hét elején irtam a HirTV eme ingatlanos műsorának egy levelet, amelyben kértem, hogy szólalhassanak meg a befektetők is.

T. Szerkesztőség!

Ha legközelebb foglalkoznak az ingatlanalapok ügyével, szerintem üdvös lenne, ha a befektetők (akiket képviselek) szempontjai is megjelennének. Ez segitené, hogy a károsultak idetaláljanak annak érdekében (is), hogy minél több ember részt vegyen a pertársaságban. Egyébként is, "hiánypótló" lenne, ha helyet adnának a témának mert eddig pont a károsult befektetők érdekvédelme nem jelent meg sehol a médiában.

Aktuális helyzet:
http://erdekvdelem.nolblog.hu

Honlap cime:
http://help.try.hu

Üdvözlettel:

--
Dr. Telkes József
www.netszemle.hu - A világháló legjava

Mi ebben a jó?

Kiderült az igazság, a HirTV sem különb a többinél. Tovább tesztelem a média működését.

A következő próbatétel: hétfőn beadjuk az AB-hoz a kérvényünket, amelyben kérjük az AB-t, hogy mondja ki alkotmányellenesnek a tv. módositást.

Ha ez nem hir, akkor micsoda?

Az MTI sem reagál már 2 hónapja - ellenük bejelntést tettem az RTT-nél.

Szólj hozzá!

Címkék: tv ortt

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr57882080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása