Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Lajkolom ezt az osszefoglalot / Globallshare

2013.03.04. 23:15 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ha kicsit körülnézünk hálózatok százai vesznek minket körül. Amit mindennap eszünk, iszunk, telefonálunk, autózunk, kommunikálunk, kereskedünk, energiát használunk, bizony mind mind hálózatokba van szervezve. És aki, akik szervezik és működtetik ezeket a hálózatokat passzív jövedelmekre tehetnek, tesznek szert. Ki gondolta volna 15 évvel ezelőtt, hogy a mobil eszközök ilyen méretekben fognak elterjedni? Senki. Helyesebben néhány elvakult álmodozó vékony csíkos öltönyben. Egyikőjüket Steve Jobs-nak hívták, és az Ő álma tette az Apple-t a világ egyik legértékesebb technológiai cégévé. Aki akkor hitt az Apple ígéretének és befektetett a részvényeibe az ma hátradőlhet. Akár ez a történet is válhat ilyenné. Szép estét mindenkinek :)

Szólj hozzá!

Címkék: Globallshare

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr245117184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása