Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

ZeekRewards -- Kiszámítható nyereség

2012.08.04. 00:54 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Stabil, magas jövedelem az Internet segítségével, otthonról!

A világ szerves részévé vált a legnagyobb hirdetési őrület. Olyan egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni!

Ha tudsz másolni és beilleszteni (vagy ismersz valakit, aki tud) - akkor ezzel lehet keresni NAPI pénzjutalmat!

Mindössze napi 5 perc munkával!

Hallottál már a ZeekRewards.com-ról, vagy a Zeekler.com-ról?

A Zeekler.com egy nagyon jó nevű aukciós oldal az interneten, ami már 14 éve működik a piacon. A Zeekler.com-on több fajta licitálásra van lehetőségük a felhasználóknak . A licitáláshoz előre vásárolni kell úgynevezett BID-eket, amelyek egyfajta licitjogként is felfoghatók.

Az egyik fajta licitálási lehetőségnél nulláról indul az aukció. Licitálni ezekre a termékekre úgy tudunk, ha van előre vásárolt licitjogunk, vagyis szükségünk van ehhez BID-ekre. Minden egyes tétnél felhasználunk egy-egy BID-et, de a terméket az a személy viheti el, aki az utolsó licitet ajánlotta az aukció utolsó pillanatában. A többiek nem kapják vissza azt az összeget, amit felhasználtak az aukció alatt, BID-ek formájában.

Ezért van a vállalatnak magas nyeresége akkor is, amikor egy termék csak töredékáron kerül értékesítésre. Példaként vegyünk egy laptopot, aminek az értéke 500$. Ennek a terméknek az aukcióját elindítják 0.00$-ról, amire több százan, vagy több ezren is elkezdenek licitálni. Minden egyes tétnél növekszik a termék ára 1cent-tel és az viheti el a terméket, aki az utoljára licitál, az aukció utolsó másodpercében. Általában egy személy többször is licitál ugyanarra a termékre, amivel elkölt több tíz, vagy száz dollárt is, ezért, ha az adott laptop elkel például 100$-ért, akkor a cég bevétele ezzel szemben lehet akár 700-800$ is.

A Zeekler.com oldalon nem csak egyetlen termékre licitálhatunk, hanem többre is egyszerre. Folyamatosan indulnak az újabbnál újabb aukciók. Az elérhető termékek is nagyon változatosak, megtalálhatunk az edénykészlettől a távcsőig, vagy a bútoroktól a Ford Mustang-ig mindent. Ez nagyon nyereséges üzlet, de mindig a látogatók számától függ a vállalat nyeresége.

Mivel a Zeekler.com növelni akarja a forgalmát, a reklámkampánya kibővítésére létrehozta a partnerprogramját ZeekRewards néven. A ZeekRewards és a Zeekler.com jó üzleti lehetőséget kínál, mivel a napi nyeresége 50%-át visszaosztja az előfizetéssel rendelkező tagok között. A partnerprogram tagjai szintén vásárolnak BID-et, mindenki annyit, amennyit a pénztárcája megenged és a ZeekRewards a napi nyereségét a BID-ek arányában osztja szét a munkatársak között. A nyereségünk változó, 0,5% - 3% között mozog naponta. Az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy átlagosan 1,5%-al lehet számolni napi szinten. Lehetőségünk van a nyereségünket visszaforgatni és ezzel folyamatosan emelni a tőkénket. Ezzel a megoldással néhány hónap alatt a kezdeti 10-20$-os tőkénkből több száz dolláros tőkét halmozhatunk fel, de nincs határ, tőled függ mikor döntesz úgy, hogy kivonod a nyereséged.

Ha nagyobb összeggel tudsz indulni, akkor szerencsés vagy, mert hamarabb érheted el a célod és hamarabb lesz megfelelő passzív nyereséged, ami már érzékelhető jövedelmet ad. Ha kiváltasz például egy "Silver" tagságot, akkor a ZeekRewards-tól 110 Bónusz pontot kapsz az induláshoz, ami 60 napig dolgozik Neked és termeli a nyereséget. 60 nap után ez a "Bónusz" lejár és a 110-ből, 110 pontot visszavonnak tőled, viszont a 60 nap alatt összegyűjtött nyereséget megkapod VIP pont formájában, ami továbbra is termeli a hasznot Neked. A "bónusz" pontokra ez idő alatt körülbelül 120-150$ nyereséged származik és ez a továbbiakban Neked dolgozik!

A regisztráció után két másik oldalt is kapszt, ami szintén termeli neked a hasznot. Az egyik egy aukciós oldal, ahol a vásárlók licitálhatnak. Ezen az oldalon a felhasználók által vásárolt licitjogokból jutalékot kapsz. A másik pedig egy Webáruház, ahol a vásárlások után szintéd plusz jövedelmed származik jutalék formájában. Valójában a hirdetésfeladás aid sablonjai, ezeknek az oldalaknak a linkjeit tartalmazzák. Ahhoz, hogy a profitmegosztás ból is részesülj, naponta fel kell adnod legalább egy hirdetést a felkínált lehetőségek közül.

Összefoglalva: A ZeekRewards egy alacsony összeggel indítható, hosszú távú, magas jövedelmet adó partnerprogram.

Valós, prosperáló vállalat áll mögötte,

Naponta csak pár percet kell ráfordítanod,

Kedvezményes termékvásárlás, vagyis az árakat te szabhatod meg,

Aukciós oldaladon regisztráló felhasználók BID vásárlásai után 20% jutalék,

Napi profitmegosztás a hét minden napján (0,5% - 3%), ezáltal folyamatosan növekvő haszon elérése, vagy

3 hónap alatt kb. +74-90%-os nyereség a befektetett tőkénkre

Mit kell tenned ahhoz, hogy részedj a ZeekRewards nyereségéből?

1.) Keress egy szponzort (megkönjük, ha mi lehetünk azok) és regisztrálj a ZeekRewards oldalán

2.) A partnerprogram havidíjas, de elég a 10$-os "Silver" tagságot választani, de a 3. havi tagdíjat már kitermeli az induláskor ajándékba kapott 110 Bónusz BID (vagyis 110$) nyeresége. Ettől fogva már költséged nincs, innentől már csak nyereséget termelsz.

3.) Mivel egy aukciós oldalról van szó, egyszer (a regisztrációd alkalmával) vásárolnod kell "BID"-et minimum 10$ értékben. Természetesen többször-többet is vásárolhatsz, ha magasabb nyereséget szeretnél, vagy licitálni akarnál.

4.) Dolgozni kell! A munka a következő: Minden nap fel kell adnod minimum egy hirdetést, meghatározott helyeken. Mindehhez sablonokat adnak, csak követni kell a leírást.

Mindössze egy 20$-os indulási összegért egy hosszútávú, stabil jövedelemforrás t teremthetsz még akkor is, ha nem akarsz foglalkozni emberekkel. Ha viszont gyorsabban és több pénzt szeretnél belőle kivenni, akkor érdemes új partnereket behozni a partnerprogramb a.

Ezt a következőképpen honorálják:

A közvetlen hozzád csatlakozók után 2$-t kapsz havonta, ezen felül minden BID vásárlásuk után is kapsz 5% jutalékot, a második vonalad után pedig 2.5%-ot. A rendszer a tagokat egy 2x5 mátrixba helyezi és minden alattad lévő után 0.25$ a jutalék havonta. Meghatározott esetben 21 mélységig fizetnek.

A Cégről:

A Free Store Club, Zeekler és a ZeekRrewards leányvállalatok , a Rex Venture Group LLC. tulajdonát képzik. A cég alapítási időpontja : 1997. Június 24. és még ebben az évben befogadta a d/b/a "Lighthouse America" project.

A Cég székhelye Lexington városában található, NC, USA, az I-85 úton, Charlotte és Raleigh között.

A Rex Venture Group LLC. egy Nevadában alapított korlátolt felelősségű társaság és a cég 14 éve nagyon jól együttműködik a d/b/a "Lighthouse America-val.

A ZeekRewards egy világszínvonalú internetes partner szolgáltatást nyújt, dedikált, biztonságos szerverparkkal, melyet a Floridai székhelyű Dynamo INC. tart karban és üzemeltet Miamiban.

 


 

Ha kerdesed van, keress meg batran!

Szólj hozzá!

Címkék: Zeekrewards

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr34694968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása