Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Levélváltás Robival (TF)

2012.06.09. 19:41 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Robi, sajnálom, h letiltottál, a "nem kommunikálok" semmire sem megoldás". Szerettelek volna tájékoztatni arról, hogy mit leveleztem le Bobbal - mindenesetre már nem kell tenned semmit.
Üdv: Jóska

Kedves Jóska!

Nem tiltottalak le, egyszerűen töröltem a skype kapcsolatot. Felesleges volt, nem kerestél, ha esetleg egy sort írtál, az is max, valami bírálat-féle volt...
Nem érdekel a Bobbal való levelezés, én (mi) pontosan követjük őt, ismnerjük, személy szerint soha nem volt még nagyvonalúbb és felkészültebb cégvezető, akit ismertem. Bob pontosan levette, hogy miért nem találod a helyed...A szponzoraim pedig megerősítettek, hogy  az eddigi munkám a jó.
Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy elhidd, rossz irányba mész, károkat okozol, de a legborzasztóbb, hogy egy hónap alatt a TF-ről max 1% ismeretet szedtél össze. Még a video e-mailről sem tudsz szinte semmit, és ezt a nemtudást kirakod a blogba, mit valami értékelést. Megfejthetetlen, hogy ez mire jó?

Azt terjeszted, nincs szponzorod?  Te a saját elképzeléseid szerint dolgozol, ami vakvágány.  Majd nézd végig a cég levelét, amit 2 napja küldött a májusi minősülésekről!  Ha van türelmed végigolvasni a több ezer minősülést.  Ez mind a Bob Reina -féle módszer eredménye. Megkímél a felesleges köröktől, hatékony és gyors. Pont olyan, ami alapja a hálózatok fejlődésének.

Sajnos nem hallgatsz rám, de még a cégvezető is "szűklátókörű" ahogy fogalmazol... Pontosítok, egyáltalán nem is kommunikáltál velem két hétig, amikor pedig hazajöttél, minden olyat csináltál, ami nem a Talk Fusionról szól, és időnként közszemlére tettél pár bejegyzést, többek közt rólam is.  (alap információk nélkül)

Én nagyon tisztellek a korod és a képzettséged miatt, de sajnos ide az kevés...
Ennek köszönhető pl., hogy a bal lábadon  ( a Marikánál , akivel dolgoznék...) még senki nincs a közös ismerősi körötökből, vajon miért?   Van viszont másik hálózatos vizsgálat,a részedről, ill. környezeted meg nem értése, mert nem akar közszereplő lenni, főleg így nem, hogy alaptalanok, és valótlanok a tartalmak, amiket közzé teszel.
 Konkrét, hatékony munka nincs, alaptalan bírálat van.
Ha elhiszed, ha nem, ezzel a módszerrel itt egy fillért nem fogsz keresni, nem ,másolható, nem hatékony, sőőőt, kártékony.

Soha senkinek nem írtam még ilyeneket a csapatomból, de most ez a véleményem, és nem csak az én véleményem sajnos.
Nyugodtan kirakhatod a naplódba, nem zavar, teljesen jóindulatú és etikus volt Veled mindenki eddig.

Szeretném hinni, hogy egyszer megérted, CSAK károkat okoztál, elsősorban a saját (lehetséges) Tf üzletednek.
Ennyi idő alatt a megfelelő munkával már arany szinten lehetnél...   NEM RAJTAM MÚLT, tehát ne mondogasd a blogon, hogy a szponzorod...stb.., mert velem 3 mondatot nem beszéltél konkrétan semmiről, ami előrevisz, és a TF-el kapcsolatos.

Sajnálom, de én akkor tudok segíteni, ha elfogadod, hogy azt kell csinálni, ami eredményt hoz, és legfőképp a belépő új tagokat támogatja , segíti, lelkesíti, stb... Ez pedig CSAK a Diamond Rush -program. Nézd csak meg a minősüléseket, és meglátod.
Ezen kívül csak a megfelelő tájékozottság után mondunk mindig véleményt (bármiről is legyen szó), nem pedig hiányos információk birtokában, és főleg nem publikusan, mert pont ezzel vannak félrevezetve emberek .

A telefonszámom nem változott, ha segítségre van szükséged, akkor keress nyugodtan.

Üdvözlettel: Robi

Ajánlatom, nyilvános felváltva kérdezős komm. élő adásban. Kérdezz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr64575666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása