Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Új kérdések Tamáshoz

2012.06.05. 09:29 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

1. Ciró: Engem az érdekelne Tamásból leginkább, h őt mi motiválja, mik a céljai, és milyen terv szerint dolgozik a céljain. Ki az ő példaképe?

2. Saját: Miért az a példaképe, akit megnevezett (ha egyáltalán megnevez valakit)?

3. Tamás, ebben a nyilvános "szponzorálási dokumentációban" számomra egy hasznos szempont az, amit a hugom (Ciró) irt az imét a "Jól megvizsgálom a céget" c. videóhoz:

Idézem:

"Kata nem ért a hálózatépitéshez, hiszen még sose csinálta (ez kiderült abból amiket láttam eddig nyilatkozatait), de meglepett milyen rendkivül tanulékony! ritkán találni ilyen jó adottságokkal rendelkező embert. Ha igy marad, nagyon jó szponzor, sőt nagyon jó előadó válhat belőle idővel. Kár volna ezeket az adottságait veszni hagyni. Jelenleg indulatoktól vezérelve beszél, de ez egy üzlet. Az érzelmek változni fognak, az üzlet viszont hosszútávú."

Mi a véleményed erről a szempontról, Kata ismeretében?

4. Összefoglalnád, hogy az előnye/hátránya annak, ha közvetlenül hozzád regisztrálok, vagy ha közvetlenül Kata alá (aki egyébként kijelentette, hogy nem kiván szponzorálni, lásd az előző kérdést).

5. Ismerve az előző 2 pontot, mi a szándékod, mit fogsz mondani Katának tanácsként és ezt a véleményedet akkor is elmondod neki, ha a véleményedet kéri, vagy mindenképpen el akarod mondani?

6. Megtennéd, hogy az eddigiek ismeretében jellemeznéd Katát (a munka szempontjából, és hogy alkalmas lenne-e szerinted arra, hogy "vezessen", mint szponzor)?

7. Az eddigiek ismeretében milyen jövőt jósolsz nekem? Az érdekel, hogy szerinted el tudom-e érni, hog 1 év múlva napi 10.000 dollárt keressek)?

Jöhetnek még kérdések és javaslatok, ezt a bejegyzést bővítem, ha átemelhető kérdésre bukkanok - bárhol a neten.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr24566341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ctelkes 2012.06.05. 12:03:42

A 7. kérdés értelmetlen a Tamáshoz szerintem, mert magadnak kell feltenned. Ha KÉTSÉGET KIZÁRÓAN elhatározod, akkor meg fogod keresni ezt a pénzt.
Nem kérdés, h minden ami kell ehhez neked meg van hozzá, jelenleg a belső késztetés is (mindegy, h az a Kata v bármi más). Ha elkezded és egy kicsit benne leszel már nem fog megállitani semmi ez tuti biztos.

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2012.06.05. 22:57:17

Hát most én is úgy érzem, hogy ez nagy buli lesz, végre megvan hozzá a kedvem is, hogy ne szegénykedjek tovább.
süti beállítások módosítása