Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A legalapvetőbb tudás, amire szert kell tennünk, ha sikeresek akarunk lenni

2012.06.03. 04:43 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

It does NOT matter what compensation plan, company or product,  it is extremely important that you learn how to generate leads. Leads, more appropriately known as people, are the life-blood of any business. If you lack the understanding of how to generate leads, you’re business will cost you dearly and ultimately fail becoming a waste of your time, hard earned money and even a smack to your self-esteem.

Teljesen mindegy, hogy milyen a kifizetési terv, a cég vagy a termék, nagyon fontos, hogy megtanuljad azt, hogy találj érdeklődőket (Leads). A jelöltek - emberek - táplálnak minden vállalkozást. Ha nem érted meg, hogy miképpen lehet érdeklődőket vagy jelölteket találni, akkor ez az üzlet neked sok pénzbe fog kerülni és végül bukáshoz vezet, amely bukásban a befektetett időd és a nehezen megszerzett pénzed is odavész, nem beszélve az önértékelésedre gyakorolt hatásról.

(Igaza van!) Forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr304562225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása