Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Pénz nélkül élni Londonban

2012.04.22. 13:18 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az embernek idővel lesz egy bejáratott útvonala, amin éjjelenként, ízlés szerint egyedül vagy a haverjaival végigmegy. Persze rengeteg a junk food, tonnaszámra eszed a sült krumplit, csokit, elég könnyű elhízni, pedig vegetáriánusként a hamburgereket kerülgeted. Én amúgy a legtöbb freegannel szemben néha megeszem a húst, mert azt kidobni szerintem még cikisebb, tekintve a sok áldozatot, amit az előállítás követel. Na de ha egészségesen akarsz élni, arra ott vannak az organikus élelmiszert áruló boltok kukái. Ezekből rengeteg van Londonban, amikor elkezdtünk diétázni, egy üzlet maradéka hatunkat jól tartotta. A squatban van víz, villany, csak a számlák nem jönnek, az utcán pedig minden van, ami az élethez kell, ebben nincs semmi túlzás. A lakóházaknál ruhákat, könyveket, tartós fogyasztási cikkeket találni, elég hamar lett ágynemű, bútor. A közelünkben volt egy háztartási bolt, annak a kukájából egyre kényelmesebb lett az épület. Előkerült porszívó, kenyérpirító, tollak, hosszabbító - bármi apró hiba, törés volt rajtuk, kidobták, mi megjavítottuk.

Tovább a teljes cikkhez

Pénz nélkül él 15 éve

Szólj hozzá!

Címkék: pénz nélkül freegan

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr14466372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása