Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Az atlatszo.hu csapata menedzseli ezentúl a Találkozni akarok Lajossal és Zsolttal FB-oldalt

2012.04.19. 14:33 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Miközben az interneten elég sok szó esik róluk, a rádiók és televíziók által azért mégiscsak uralt mainstream médiában még a nevüket sem merik kiejteni azoknak az üzletembereknek, akik így vagy úgy közpénzek százmilliárdjai fölött rendelkeznek. A média elfogadja, hogy nem kell számot adniuk tevékenységükről, egyszerűen azért, mert ők így döntöttek.

Mivel szerintem ez így nincs jól, ezért még akkor elindítottam egy FB-oldalt is azzal a céllal, hogy kiderüljön: hány embert érdekelne egy igazi, belemenős, kemény interjú velük. A cél az volt, és most is az, hogy előcsalogassuk őket. Ha a cégeikbe áramló közpénzzel nincs gondjuk, akkor azzal sem, hogy a köz nevében az újságírók kérdéseket tehessenek fel nekik és számon kérjék rajtuk az átláthatóságot.  A Találkozni akarok Lajossal és Zsolttal oldal pár óra alatt nagyon népszerű lett.

A NetSzemle.hu figyelemmel kíséri  a kezdeményezés sorsát, s nem csak azért mert tetszik az elöszönés: "Szorgos népünk győzni fog!" :)

Tovább a teljes cikkhez!

 

Szólj hozzá!

Címkék: facebook netszemle simicska atlatszo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr374461099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása