Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Schmitt szaga

2012.01.17. 03:53 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Néhány hozzászólás:

 

1.

Elég undorító ez az időzített műbalhé.
Schmitt-től (poszt-sportolói karrierjét ismerve) már 25-30 éve is hányni lehetett, nem ma kellene elkezdeni az öklendezést.
Amúgy, meg a korabeli elvtársak elég széles rétegénél jól mutatott a káderlapon egy akármilyen "ingyen-kisdoktori", mint amilyen Schmitté is. A többi 50 feletti, (nem tudományos pályán mozgó, nem orvos, nem jogász) emberke többtízezer kisdoktoriján miért nem csámcsogtok?

2.

Bárki aki lebukik, attól vegyék el a doktori címet, ez természetes.
Ha valaki tudja hogy lopta a disszertációját, akkor ne legyen olyan hülye, hogy államfőnek megy, mert érthetően jobban fogják vizslatni a múltját, aztán egy egész ország előtt éghet hogy tolvaj csaló.
ugye nem akarsz egy csalót védeni vagy relativizálni

3.

Az evolúció nyertese S.P. ne fokozd le...
Hiszen, legalább 3 nem kis tényezőnél tudta magát használhatónak festeni, a legmagasabb szintre küzdeni:
-Kádár Magyarországa
-NOB
-Orbán Magyarországa.
Csak irigyelni lehet.
Ítélkezni fölösleges.
Hányni szabad.      

4.

Kellene néhány pesti egyetemista (a fele tudjon franciául), aki kiáll a Sándor palota elé és reggeltől estig folyamatosan felolvassák mondatról-mondatra a hvg-ben megjelent néhány oldalt a disszertációból - hangosítás nem hátrány. Szerintem nagyon hatásos volna.

5.

Majd lecseng ez is. Nem soká jön a következő sz*rság, ami miatt hisztizni lehet, ez pedig szépen elfelejtődik. 20 éve ez megy.
Úgy tűnik, a legjobbat teszik, mikor egy ilyen balhé esetén is csak gőgösen mellébeszélnek. Mert két hét mulva már kutya sem emlékszik erre, minden megy tovább úgy, mint eddig (kiderül a következő susmus).


6.

Az a legnagyobb gáz,hogy egy "ijen" senkiházi,gennygerincű,arctalan,bárgyú pöcs miatt még azok is képesek beszólogatni egymásnak,akik pedig alapból egyaránt csak okádnak ettől a jellemezhetetlen féregtől. NEM arról van szó,hogy ez a görény csalt! (mindenki belepisál a medencébe,csak az "álamelllnökk" az a trambulinról-onnan meg nem illik) Ez a gyökér,pont ilyen jellemtelen féreg volt már NOB/MOB/KOB/FASZTUDJAMILYENOB álnok korában is. Elég csak visszagondolni az ominózus "aténi" doppingesetekre!Fingja nem volt még senkinek arról,hogy ez a ratte lesz egyszer a "főméltóság",de már akkor okádnivaló volt,hogy akár naponta mondott egymásnak szögesen ellentétes dolgokat,attól függetlenül,hogy éppen mi volt a WADA (van,ki még emléxik erre?) álláspontja.Ez a görény akkor is a saját seggét védte,itthon meg eladta úgy,mintha amagyarokvédelmére ment volna ki. Ezt a seggfejet! (vagy az csak egy "gé"?majd megkérdezem plagibától)
Nagyobb baj ennél,hogy a ruszkik mennek kettővel éppen:((((
MONNYONLE,osz kész!!! 

7.

Miért adná vissza a doktoriját valaki, ha fizetett érte.
Azért ideges most a sok doktor, mert kiderülhet nem kerül többe egy fokozat, mint egy mellnagyobbítás és körülbelül annyit is ér.      

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr573562113

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schmitt nem akarja zavarni a vizsgaidőszakot 2012.01.17. 18:40:01

Mégsem tart előadást az Alaptörvényről Schmitt Pál köztársasági elnök az egri Eszterházy Károly Főiskolán. Az indoklás szerint az államfő nem akarja megzavarni a vizsgaidőszakot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása