Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Legyen békés ez a forradalom! Occupy!

2012.01.13. 23:01 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

  1. Üdvözlet magyar polgárok! Anonymous vagyunk, sokan vagyunk, légiót alkotunk!
  2.  
  3. Magyarország népe! Most hozzátok van üzenetünk!
  4.  
  5. A kormányotok tragikus módon átvert benneteket! Most azonnal meg kell védenetek az országotokat, a jövőtöket és a gyermekeitek jövőjét. Az országot ti, a polgárok birtokoljátok, nem pedig a politikusok, a bankárok vagy a nagyvállaltok. Most vissza kell vennetek a hatalmat! Nem az embereknek van félnivalójuk a kormánytól, hanem a kormánynak kell félnie az emberektől! A politikusokat nem érdekli a ti jólétetek! Magyarország népe nektek most szembe kell szállnotok a hatalommal és meg kell védenetek magatokat egy olyan kormánytól, amelyik brutális módon megtámadta az alapvető jogaitokat, a szólásszabadságot, az igazságszolgáltatást, a munkások jogait, a gyülekezési szabadságot, a méltóságotokat.
  6.  
  7. A hosszú történelmetek megmutatja, hogy túl sokáig voltatok ártatlan áldozatai a hatalom, a kapzsiság és a korrupció titkos politikai színházának. Eljött az idő, hogy azt mondjátok: ebből elég! Eljött az idő, hogy felálljatok és küzdjetek! A diktátorok korának végleg vége a világban, és most nektek is világos üzenetet kell küldenetek a kormányotok felé: nem lehetséges diktatúra és elnyomás sem Európában, sem a világon, soha többé!
  8.  
  9. 2012 a történelmetek egy döntő fontosságú éve lesz, ahogyan az egész emberi civilizáció számára. Nagyon tettrekésznek kell lennetek: megtenni mindent a saját életetek és a saját jövőtök érdekében. Ne várjátok, hogy a játszma valamelyik szereplője megteszi, amit nektek kell. Senki nem menthet meg titeket, csak saját magatok. Ti vagytok a 99%. Erősek vagytok. Kizárólag az emberek közötti összefogás képes jelentős változást elérni!

Mit kell tenni?

Legelőször le kell állítanotok a jelenlegi kormányotok átkozott rendszerét. Egyesülnötök kell és szervezettnek kell lennetek. Kapcsoljátok ki a TV-t, menjetek ki az utcákra és foglaljátok el a köztereket, beszéljetek a szomszédokkal, a barátokkal, a munkatársakkal, a rokonokkal! Sokkal több a közös bennetek, mint emi elválaszt titeket egymástól. Ti vagytok a csendes többség és hatalmas erőtök van. Szervezzetek állampolgári gyűléseket, szervezzetek sztrájkokat, működjetek együtt a civil társadalom szerveivel és a szakszervezetekkel, tiltakozzatok és demonstráljatok a hatalom sötét rendszere ellen. Az egyetlen veszélye ennek a küzdelemnek, hogy létezik egy nagyon erős és vészterhes rasszista gyűlöletcsoport az országotokban, ezért következetesnek kell lennetek abban, hogy nem fogadjátok el a rasszizmust és a gyűlöletkeltést. Mondjatok NEM-et a faji diszkriminációra, a náci ideológiákra, a gyűlületre, az agresszióra és az erőszakra!

Tovább a teljes cikkhez:

http://hvg.hu/Tudomany/20120113_anonymous_uzenet_magyarorszagnak

Szólj hozzá!

Címkék: forradalom békés

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr223543856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása