Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Körlevél a lev.listára

2011.10.09. 10:51 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Sziasztok,
tegnap egy jó két és fél órás videós beszélgetést folytattam Drábik Jánossal. Kiderült, meglepte, hogy több mint 100 kérdést kapott, mindegyiket nagyon köszöni és mindegyikre reagálni fog valamiképpen. A sorozat első két darabja már fent van a Nyitott szerkesztőségben, ahová minden rész felkerül, és ahol figyelem, mit szól rá a társaság, melyiket érdemes betenni a NetSzemle.hu műsorába.
Ez utóbbit folyamatosan frissítem, aki pár napja nem járt fent, most már teljesen új tartalmat talál. Érdekes összhatást ad a műsor, együtt látni a magyar D-day és a WS-videókat. Nézni Drábik "Nem érdekel, ha levegőnek néznek" c. videóját.
Nem tudom, hányan lesznek, akik megnézik a teljes műsort és vajon hány embernek áll össze, hogy ezúttal valóban valami új, eddig soha nem volt békés "forradalom" kezdődött, szokatlan mértékű spontaneitással. Interneten szerveződik, de kimegy az utcára békésen üldögélni, s látszólag semmi különös nem történik, mégis az (általam személyesen át nem élt, csak filekmből ismert) hatvanas évek jutnak az eszembe.
Irja meg, akinek valami összeállt a műsorból, esetleg bármilyen módon részt akar venni a műsor készítésében, ötlete, javaslata, bármilyen mondandjója vagy kérdése van.
Szeretnék még találni valakit, aki ezeket a kész műsorokat angolra fordítja (feliratozza) - kíváncsi vagyok, vajon mi megy át a fentiekben leírt "VF-érzésből" a "nagy internetre" és vajon a külföldön élő magyarok körül hányan keresik még, hogy mit segíthetnének a magyarságnak.
Lassan - Drábikkal beszélgetve - kezd derengeni, hogy mit jelent "nemzetben gondolkodni".
Üdv:
Jóska

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr163289101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása