Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Az ügyvéd úr válasza

2011.09.28. 19:45 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

 Kedves Szerkesztő Uram!

 
Hivatali büncselekményeknél meghatározott törvényi tényállás megvalósítása esetén természetesen Orbán Viktor büntetőjogilag felelősségre vonható elvileg,
 
míg államjogi kötelezettségének megszegése esetén államjogi felelősségrevonás lehetősége még elvileg sincs biztosítva hazánkban.
 
Mint kormányfő közigazgatási tevékenységet is folytat, közigazgatási jogviszonyban okozott kár megtérítése iránt pedig szintén felelősségre vonható - elvileg.
 
A baj az, hogy ilyen felelősségre vonásoktól ténylegesen nem kell hazánkban tartani, és ezért gondolja ugy, hogy azt csinál, amit akar.
 
Barátsággal: Léhmann György
 
Erra a levelemre válaszolt:
 
Kedves Ügyvéd úr!
Napok óta jár a fejemben egy kérdés, gondoltam, felteszem, ha már ennyire foglalkoztat. Orbán Viktor nyilatkozataitól tudható, hogy az előtörlesztéssel kapcsolatos törvényt az Eu el fogja kaszálni, és ennek árát valamikor a magyar költségvetésből kell majd kifizetni. Vagyis előre megfontolt szándékkal, tudván tette várható következményét kárt okoz a magyar népnek. Van olyan törvény, amely alapján Orbán Viktor feljelenthető?
Üdvözlettel
Dr. Telkes József
NetSzemle.hu

Szólj hozzá!

Címkék: orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr713263399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása