Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

ACN tagságom megszűnt, ismét "hálózatsemleges" vagyok

2011.09.23. 19:24 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Próbálom az ACN-ből való, a mai napon kézhez kapott email szerinti tényt, vagyis hogy kirúgtak az ACN-ből, a jó oldaláról megközelíteni. Ismét "hálózatsemleges" vagyok, egyetlen hálózatot sem propagálok és nem vagyok érdekelt egyiknek a sikerében sem. Nem tudom, ez meddig marad így, az elmúlt csaknem egy éves keresgetéseim és próbálkozásaim (Botanoo, Unaico/Sitetalk, ACN) sikertelenek voltak, valami miatt egyiket sem tudtam tiszta szívvel bevállalni.

A H. mögött álló filozófia szerint, amelyben magam is hiszek, 100%-ig felelős vagyok azért, ami velem és körülöttem történik. Nyilván van, mert kell okának lenni annak, hogy ennyire nem találok szerethető és vállalható hálózatot. Pedig szeretnék, tényleg, ráadásul azt is tudom már (Japántapasz), hogy mekkora teher saját hálózatot alapítani. Alighanem mégsem lesz más választásom, mint hogy 2.0 változatban elindítsak egy saját hálózatot. Amelynek alapja, értelme és célja a videós dokumentálás.

Most már semmi más nem kell ehhez, mint egy webkamera, hiszen a Youtube-on egyből rögzíteni lehet a mondandómat vágás és szerkesztés nélkül. Elvileg tehát egy webkamera birtokában bárki bekapcsolódhat a NetSzemle szerkesztésébe, mostantól - a végső leegyszerűsítés érdekében - egyszerű pár perces direkt a youtube-on felvett videoblogokkal.

A kérdéseket is így lesz jó gyűjteni, biztos, hogy egy videón feltett kérdés bármelyik Fontos Ember figyelmét felkelti, még akkor is, ha nagyon sokat keresik ezzel-azzal, mint általában a közszereplőket.

A "haladók" persze Flipet is használhatnak, az sem egy elérhetetlen eszköz a maga 40.000 Ft körüli árával, de hát - elismerem - a legtöbb embernek még 40.000 Ft előteremtése is nagy pénz, különösen, mert nem lehet tudni, lesz-e valami értelme és haszna a felvétel elkészítésébe fektetett energiának, időnek, nem beszélve a várható megjegyzésekről, beszólásokról, stb.

Nos, amit én tehetek az az, hogy a lehető legpontosabban dokumentálom, ami velem történik.

Az ACN-ből az emberek (a felső vonalam) hiányoznak majd, és sajnálom, hogy a jövőben nem lesz módon adni, amit tudok.

Keresgélek tovább, ám most már nem Magyarországon, hanem inkább Ázsiában és Amerikában, hiszen azt terveztem, hogy a hideg téli hónapokat nem töltöm itthon. In order to gain more readers interested in my trip possibly around the Globe in the next several years, I should change the language of this blog into English.

I do not want to leave finally from Hungary as my family live here. But I do create an exciting new life for myself and document everything "for the future". Yes, this is blog "reality show", a real one. I mean strict documentation is the tool, and the No.1. goal in itself because I know I learn the most from blogs I find real and credible.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr863251707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása