Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Mindannyiunknak hatalmunkban áll megteremteni a saját világunkat!

2011.09.10. 15:31 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Az energiáról a következőt tudjuk:

ha megkérdezel egy kvantum-fizikust, hogy "mi alkotja a világot", azt válaszolja majd: "Energia". Rendben, mi az energia? "Nem lehet létrehozni, nem lehet elpusztítani. Mindig volt, mindig van, minden, ami valaha is létezett, mindig is létezik formáról, formára változik, nincs formája." Ok, remek. Megkérdezel egy teológust "Mi teremtette az Univerzumot?" Azt válaszolja: "Az Isten" Jó. Mi az Isten? "Mindig volt, mindig lesz, nem lehet létrehozni, nem lehet elpusztítani. Formákat vesz fel egymás után, és forma nélküli."

Mint látod, ugyanaz a leírás, csak az elnevezés más. Tehát, ha az gondoltad eddig, hogy te csupán egy hús-ruha vagy, akkor most gondold át újra. Spirituális lény vagy. Energiamező, ami egy nagyobb energiamezőben működik.

Mindannyian kapcsolatban állunk egymással. Csak nem látjuk. Nincs olyan, hogy "ott kint" és "itt bent". Az Univerzumban minden kapcsolatban áll egymással, egy energiamező. Te a forrásenergia kiterjesztése vagy. Itt vagy ebben a csodálatos testben, de tested elvonja a figyelmedet arról, hogy valóban ki is vagy igazán.

Te vagy a forrás energia.

Örök lény vagy, Isten ereje. Az vagy, amit Istennek hívunk. Spirituálisan azt mondanánk, hogy mi vagyunk Isten képe és fénye. Másképpen megfogalmazva, az Univerzum magára ismer bennünk. Azt is mondhatnánk, hogy a fel nem tárult lehetőségek végtelen mezője vagyunk. Mindegyik meghatározás igaz lenne. Minden nagy tradíció azt mondja, hogy a kreatív forrás fényére és képére formáltak téged. Ezt azt jelenti, hogy hatalmadban áll megteremteni saját világodat. És valóban.

Mindannyiunknak hatalmunkban áll megteremteni a saját világunkat!

Részlet Both Gábor mai felszólalásából, amelynek teljes szövegét itt olvashatod el!

Az izlandi követség előtt mai szimpátia tüntetésről a videókat itt találod! (Telkes Cecilia felvételei.)

Szólj hozzá!

Címkék: gábor both

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr453216172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása