Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A pékek meg oldják meg!

2011.09.10. 02:23 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Köthetsz te akármilyen szerződést, megállapodhatsz bármiben, de ha a kormány úgy látja, hogy neki ez nem tetszik, akkor nemes egyszerűséggel belenyúl ebbe! Távol álljon tőlem, hogy "rettegjek", de azért ez az eset elgondolkoztatott. Innentől kezdve bármit ki lehet találni: de drága a kenyér, és szegények az emberek, legyen a kenyér ára 100 Ft/kg, és punktum! - akár így is hangozhatna a következő Lázár bejelentés, persze a pékek meg "oldják meg".  

Tovább a teljes bejegyzéshez! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr283215043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása