Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A legegyszerűbb videós kommunikáció.

2011.09.08. 12:03 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Csupán egy webkamera kell és egy Youtube-előfizetés, hogy videón bekapcsolódj a NetSzemle műsorába vagy ha pl. megnézted a Binder Istvánnal készült beszélgetést, akkor videón tedd fel a kérdésedet neki.

Tennivalók:

1. Lépj be a Youtube-fiókodba, vagy ha még nem vagy tag, akkor regisztrálj egyet gyorsan. (2 perc)

2. A "Feltöltés" gomb alatt (felül) találod a második szinten a Webkamera-felvétel készítése c. lehetőséget, ezt kell megnyomnod és máris rögzítheted, amit mondani vagy kérdezni szeretnél. Légy tömör, a legjobb, ha sikerül 1 percen belül maradnod.

Megjegyzem, hasonló online rögzítési lehetőség működik sok más videó megosztón is, pl. a magyar Indavideo.hu oldalon, ahol akár élő adást is tudsz nyomni, ha akarsz. A Youtbe azonban az, amelyik kihagyhatatlan.

3. Légy bátor, kísérletezz vele, olvass fel a kedvenc könyveidből vagy meséld el a napod tanulságos történeteit. Az is jó, ha az álmaidról, a terveidről, a céljaidról hiszen mindezek elérése kapcsolatokon keresztül működik és amíg nem fogalmazod meg pontosan, hogy mit is szeretnél, addig az angyaloknak és az embereknek egyaránt sokkal nehezebb segíteni.

Kérek mindenkit, aki próbára teszi ezt a 3 pontos kis programot, ossza meg velünk a tapasztalatait - lehetőleg videón! :)

Küldd el a videó linkjét, ha mindennel kész vagy és üzensz vagy kérdezel valamit!

A hétfői adással indul az év végéig tartó Lájk-gyűjtő akció és remélem, lesznek jó páran, akik beneveznek ebbe az újszerű, 90%-ban online szervezett tehetségkutató versenybe. A legjobbnak a jutalom egy Flip-készülék, amelyet egy együttműködési megállapodással együtt adunk át tartós használatra a legtöbb lájkot gyűjtő alkotónak. Semmiféle műfaji vagy technika megkötés nincs, minden jöhet, ami belefér a Youtube 15 perces keretébe.

Minden lépésemet követheted a Twitteren.

Iratkozz fel a levelező listámra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr213211201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása