Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Tudatos olvasás program (TOP)

2011.07.27. 19:27 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

TOP. Segítségével jelentősen javítható a könyvek feldolgozásának mértéke, s az az egyébként szinte megfoghatatlan hatás, amit egy jó könyv az életünkre gyakorol. Vagyis az a gyakorlati kérdés, hogy

MIT ÉRDEMES MOST RENDESEN ELOLVASNOM?

nem is olyan könnyű, mint ahogy első pillanatban tűnik. Te hogy döntesz? Mi alapján? Számjt a borító? És a könyv fülszövege vagy a hátsó oldalon található ajánlások? Beleolvasol a könyvbe? Van olyan téma vagy cím, amelyet gondolkodás nélkül megveszel? Van olyan szerző, akinek az összes könyvét el akarod olvasni vagy akinek a műveit több év után is szívesen újraolvasod? Miért?

Ez egy tapasztalatcsere program. Ez azt jelenti, hogy e bejegyzésen túl a TOP további oldalaira azok jutnak, akik emailben elküldik a válaszaikat (szövegesen vagy videón) a fenti kérdésre, illetve az alatta felsorolt minden kérdésre.

Mit kell tenned?

1. Ird le a válaszaidat és küldd el emailben a topjelentkezes@gmail.com címre, egyúttal iratkozz fel a NetSzemle (Dr. Telkes József) levelező listájára, ahonnét heti 2-3 alkalommal kapsz tájékoztatást a NetSzemle.hu műsorairól, a link gyájteményekről és tematikus film összeállításokról - csupa olyan eszközről és módszerről, amelynek hasznát veheted, ha az internetet is hatékonyan fel szeretnéd használni a céljaid elérésében.

Ha nem tudod pontosan, mi a fő célod most, olvasd el a Csodalámpa c. könyvet vagy nézd meg ezeket a videókat!

2. Ha be akarsz nevezni a Lájkversenybe (amely 2011. szeptember 11-én indul) már most érdemes figyelmet fordítanod a videós eszközök használatára. Tanulmányozd a szabványainkat, ismerd meg a NetSzemle microfranchise-rendszerének ingyenesen használható eszközeit, ha pedig nincs megfelelő kamerád, akkor vegyél egy, de lehetőleg 2 db. Flipet a videók készítéséhez. Nyiss egy fiókot a Youtube-on, a Vimeo.com oldalon, valamint az Indavideo.hu és a NolTV.hu oldalakon is, ezekbe a megosztókba lesz érdemes feltölteni minden videódat. Emellett nagyon fontos, hogy nyiss egy blogot a Blog.hu oldalon (igen, csak itt, ne máshol) és kezdd el írni a munkanaplódat. Mit olvasol, mit tanulsz, mit tervezel, mit érzel, mit csinálsz - mindezek érdekes lehetnek annak a társadnak, aki egyszer csak a tiédhez nagyon hasonló élethelyzetben, illetve feladat előtt találja magát. Ha napi legalább egy (1) blog-behegyzést vagy videót bejegyzést teszel, akkor te a NetSzemle Civil Újságíró Programjának (CUP) aktív tagja vagy.

Miért jó ez neked? Gondolkodj és foglald össze, hogy mire jutottál!

Kattints ide a Lájkverseny részleteinek megismeréséhez!

Szólj hozzá!

Címkék: top cup netszemle lájkverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr873105313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása