Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Dr. Telkes József hiteles tapasztalatokat gyűjt

2011.07.05. 11:25 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok


 

A napjainkban olya divatos sikerkönyvek és sikerkurzusok világában különleges színfolt Dr. Telkes József pszichiáter, fejvadász internetes tevékenysége. Amíg mindenki más okosakat mond és a múltról mesél az un. sikerkurzusokon, addig Telkes dr. tapasztalatokat gyűjt. Mégpedig - mint mondja - "hiteles szeméélyes tapasztalatokat", vagyis egyes szám első személyben elmesélt élettörténeteket abban a reményben, hogy a történet egyszer valakinek a hasznára válik.

Telkes doktor az interneten elérhető videóin részletesen elmagyarázza, hogy tulajdonképpen egy dokumentátorokból álló hálózatot épít, egy olyan hálózatot, amelyben mindenki vállalja, hogy rendszeresen videoblogon naplózza - ráadásul megadott szabványok szerint, - hogy mi történi vele. Reality show ez a javából, a különbség az eddigiekkel szemben az, hogy ez valódi. Hétköznapi hús-vér emberek tanulságos történetei 2011-ben,napjainkra, naplról-napra élesben közvetítve.

Az egyénileg vezetett videoblogok és startnap.com oldalak (ezzel a két fajta linkkel lehet a szabványok szerint pályázni) versengenek a nézők figyelméért és elismeréséért. Lehet gyűjteni a lájkokat, és ezeket dokumentálni egy blogon (munkanaplóban). Minden hónapban a legtöbb lájkot begyűjtő videó alkotóját egy Flip Video készülék tartós használatba adásával jutalmazza a NetSzemle.hu, amely szereti önmagát "közösségi szerkesztésű" műsornak nevezni, bár egyelőre az inkább egy egyszemélyes show, Dr. Telkes József videoblogja, amelyben rendszeresen megjelennek olyan vendégek, mint B. Gosztonyi Vera, Baldauf Aladár, Dr. Bogár László, Boros Antal, Dr. Boós Tibor, Dévai Attila, Drábik János, Éliás Ádám, Endres György, Havasy Viktor, Honti László, Kolláth Borcsi, Lukács László, Mireider Márk, Parádi József, Radácsi András (13), Takáts György, Takáts Péter, Telkes Cecilia, (Telkes József (13), Villányi Péter, a hajdani barátok közül pedig Biegelbauer Pál, Frank D. Cardelle, Vári József.

A NetSzemle.hu jelenleg hetente kétszer (hétfőn és szerdán este 8-kor) sugárzott műsorait minden olyan ember figyelmébe ajánlom, akinek igénye van a tudatos önfejlesztésre és egyáltalán: ügyel arra, hogy mivel táplálja a lelkét és szellemét.

Tovább a videóhoz: Flipet nyer a legtöbb lájkot gyűjtő videó

Tovább a Freeland project áttekintő oldalához.

Ha pénzt akarsz keresni, ezt a blogot figyeld: A pizsamás vállalkozó

.

Szólj hozzá!

Címkék: tapasztalatok szék vállalkozó telkes forró netszemle freeland dokumentálás pizsamás

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr213041161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása