Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Mennyire tartasz hitelesnek? - SZAVAZÁSOK!

2011.07.03. 11:57 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Ha már másokról - elsőként Szanyi Tiborról - szavazást

rendezek, úgy illik, hogy rólam is lehessen szavazni.

Itt gyűjtöm egyelőre a "hitelességmérés a kollektív intuició alapján" módszerrel készült szavazásokat, amelyeket minden főszereplővel kapcsolatban megejtek majd, miután megnézte a kedves néző az illető Forró székben nyújtott válaszait a DTJ által közvetített kérdésekre, amelyeket szintén a közönség soraiból gyűjtök.

Ha tehát bemutatsz valakit és szeretnéd benevezni a "hitelességi rangsorba", az alábbi lépéseket kell megtenned a "királyi szabványok" szerint:

1. Készíts egy szavazást ezen az oldalon, méghozzá PONTOSAN ezzel a szöveggel: "Hiteles embernek tartod XY-t?" A szabvány válaszok:

1. Igen, hitelesnek tartom.

2. Nem, számomra ő nem hiteles.

3. Jelenleg nem tudom eldönteni.

2. Illeszd be a szavazást a blogjaidba, minden lehetséges helyre, ahol kapcsolódik a tartalomhoz, és erre kérd meg a legjobb barátaidat is. Ha van listád, kérd meg a tagjait, hogy legyenek kedvesek szavazni. A szavazást néha érdemes feltenni ingyenes hirdetési helyekre is. A cél, természetesen, hogy minél többen szavazzanak.

3. Készíts Startnap.com/szavazásid oldalt, ahol összegezni tudod a szavazások linkjeit.

4. A listázó Startnap.com/szavazasaid oldalt is regisztráltasd minden olyan helyen - pl. lap.hu oldalakon - ahová tematikusan kapcsolódik, ezt az egyes szavazásokkal külön-külön is érdemes megtenni.

5. Látogass meg témába illő fórumokat, blogokat és tudasd az ott henyélő úri közönséggel, hogy létezik a szavazásod, annak mi a a céljaj (azaz miért fontos neked) és kérd meg szépen őket, hogy legyenek kedvesek szavazni.

Figyelem! Szavazásért jutalmat felkínálni a mi rendszerünkben szigoróan tilos! Csak a szívből jövő, önként adott Lájkot tartjuk érvényes szavazatnak!

6. Oszd meg a szavazást és a listázó oldal linkjét az összes közösségi oldalon, amelyen fent vagy (Facebbok, Iwiw, Netlog, Zumm, Plaxo, stb.) - ha nagy forgalmat akarsz, akkor ezek mindegyikén, ha lusta vagy, akkor legalább a Facebookon. A Facebook idővel le fogja fedni a lehetséges piac 90%-át, ugyanúgy, ahogy a Youtube is lefedi a lehetséges videónézős piac 80-90%-át. Vagyis ha sietsz, és/vagy lusta vagy, akkor elég, ha a Facebbokot és a Youtube-ot használod.

7. Összegezd a tapasztalataidat a munkanaplódban és jegyezd fel naponta (állandó időpontban, pl. minden reggel 8-kor), hogy előző nap hány lájkot gyűjtöttél össze és az összegző adatokat dokumentáld a Munkanaplódban. Ne felejtsd el, hogy elsődlegesen a Munkanaplód alapján történik a Lájkverseny értékelése, vagyis csak azokat a Lájkokat fogadja el a KB (Központi Bizottság, a Király által felkért "Bölcsek Tanácsa", vagyis olyan emberek csoportja, akinek a véleményére különös fgyelemmel kíváncsi I:DTJ király.

Érdekelne, kinek milyen ötlete van arra, hogy ültessük el egymásban és magunkban azt a mély hitet és meggyőződést, hogy a komolyan vett SZAVAZÁSOK a legfontosabb "részvételi demokrácia" eszköznek tekintendők, így a kultúránkban mint (szinte) mindenki által gyakorolt, nagy figyelemmel és tudatossággal végzett szertartásnak érdemes betervezni a napi rutinok nem túl hosszú, de annál pontosabban kidolgozott menetébe.

Dr. Telkes Freeland 2.0 projectjének (FLP2) áttekintését itt érdemes elkezdeni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás telkes

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr763034422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása