Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

Ezt a levelet kapták a királyi TV dolgozói!!

2011.06.26. 09:10 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Tisztelt Kollégák!

Kérem, az MTVA minden munkavállalóját, hogy a nyilvános szereplésre (interjú adására, előadás megtartására, konferencia-részvételre, stb.) történő felkérésük esetében legyenek kedvesek a "saját" divízió-igazgató és a közvetlen munkahelyi vezető számára elektronikus levélben tájékoztatást adni. A tájékoztatásnak tartalmaznia kell a felkérés témáját, időpontját, a felkérő megnevezését.

A nyilvános szereplésre történő felkérés elfogadásáról vagy elhárításáról a Kommunikációs Igazgatóság dönt, a közmédia-rendszer érdekeit figyelembe véve. A döntésről a Kommunikációs Igazgatóság - a divízióvezetőn és a munkahelyi vezetőn keresztül - tájékoztatja a munkavállalót.

Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét!

Szabó László
az MTVA kommunikációs igazgatója

Mi a véleményed?

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr643015284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2011.06.26. 15:14:10

Ez is bizonyítja, hogy egy szabad országban élünk...

(ahol csak azt lehet megcsinálni, amit meg szabad)

nyugdijas64 2011.06.27. 09:39:24

Nem értem! Van még olyan, aki ezen csodálkozik?

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2011.06.28. 13:24:35

Nos, az a tragikus, hogy már tényleg meg sem lepődöm egy-egy ilyen húzáson. Végül is, "joguk van hozzá", mindenhez, a kétharmados többség mindenre ok, cél, és magyarázat egyben. A jó oldala ennek a szép új világnak, hogy legalább szabadon kifejezhetem, hogy ez nekem nem tetszik.

Alpannonia.at 2011.07.05. 19:24:01

Megadom magam, átmenetileg 4 évre az biztos felvettem az Orbán Viktor nevet , biztos ami sicher , Magyarország területén jobb ezzel a névvel mocorogni, aztán majd meglátom! :DD:D:D:D:D:D:D:D:
süti beállítások módosítása