Oszd meg!

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

Munkanapló - A műsor látványkonyhája :)

Félkész gondolatok, naplózás (dokumentálás), jegyzetelgetés magamnak és a munkatársaimnak. Zeekrewards: www.startnap.com/zeekrewards NetSzemle: www.netszemle.hu - Hiteles személyes tapasztalatok Freeland: www.startnap.com/freeland A pizsamás vállalkozó: www.kmgl.blog.hu

Friss topikok

A legújabb videók

Nincs megjeleníthető elem

A hétfői műsort szerda este 8-ra halasztottam

2011.06.26. 08:39 NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok

Körlevélben is tudattam ezt a levelező lista tagjaival. Szerncsére nem aktuális, inkább "örök" kérdésekről beszélgettünk, mint pl. a kedvenc témám, "létezhet-e hazugságmentes politika", az öszödi beszédről, vagyis csupa olyan dologról, amelyről nem csak 2 nap múlva, hanem valószínűleg még évek múlva is beszélgetni fogunk. Végül is- Szanyi Tibor jövőképénél maradva - ha Magyarországot Édenkertté tesszük - vagy észrevesszük, hogy máris az -, akkor itt nem hiszem, hogy helye lenne másnak, mint a "radikális őszinteségnek". Egy szó mint száz, nem hétfőn este, hanem szerda este 8-kor lesz a NetSzemle új műsorának bemutatója, addig is az előzetest itt megtaláljátok.

A friss videók a NetSzemle Nyitott szerkesztőségébe kerülnek, ott lehet szavazni, lájkolni, kommentelni be- vagy kis a tévéműsorba.

Ez meg itt a NetSzemle Facebook-oldala.

Szólj hozzá!

Címkék: netszemle szanyi

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr493015262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása